ZETApress

hírportál

Közel 14 ezer néző az első napon

Az év legjobb nyitányát produkálta Sas Tamás új filmje, a 9 1/2 randi. A Valentin-napon bemutatott romantikus vígjátékra közel 14 ezren voltak kíváncsiak rögtön a premier napján. A szerelmesek ünnepére időzített film főhősét Fenyő Iván alakítja, aki sikerkönyve megírása után éli gondtalanul életét, szórja a pénzt, hotelben lakik, és sportkocsival jár. Három év telik el így, egy nap azonban borul az édes élet.

Kiadója 10 napot ad neki egy új könyv megírására, amelynek témája, miért van olyan sok magányos nő Budapesten. 10 nap alatt találkoznia kell tehát 10 szinglivel, részt venni főző-randin, rapid-randin, salsa-randin, közel kerülni a hölgyekhez, diktafonra venni a beszélgetéseket és megírni a könyvet.

A Sas-Neményi páros előző filmje, az SOS Szerelem kiemelkedő közönségsikernek bizonyult a mozikban. A nyertes csapat a sikeren felbuzdulva ismét összeállt, hogy egy újabb romantikus komédiával gazdagítsák a hazai minőségi közönségfilmek palettáját. A film témája ismét a szerelem, a párkapcsolatok problematikussága, és a mélyebb érzések fontossága. Forgalmazó: a Budapest Film.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Gyilkos ígéretek az Odeonban

Szóljon hozzá!