ZETApress

hírportál

A magyar Jonas testvérek

A szinkronhangok hasonlítanak Jonas testvérekre? Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, hiszen a héten a magyar rajongók is megnézhetik a Rocktábor 2 című filmet. A film egy hatalmas nyári rocktáborról szól, pontosabban két tábor versengéséről, valamint a nagy-nagy szerelemekről.

A film második részének premierje most szombaton 10:30-kor lesz a Disney Csatornán. A főszerepeket Demi Lovato és a Jonas testvérek ? Kevin, Joe és Nick ? játsszák. Eddig a nagyközönség nem tudta kik szinkronizálják a híres sztárokat a Rocktábor 2-ben, de a premier előtti sajtóvetítésen bemutatkoztak a szinkronszínészek. A híres Jonas testvérekre külsőleg nem hasonlítanak, de abban igen, hogy ők is jó csapatot alkotnak, csakúgy, mint az igazi Jonas testvérek.

Az egyik leghelyesebb Jonas testvér, Joe szinkronhangja a 29 éves Sánta Laci, aki szabadidejében wakeboardozik, és a dalai láma bőrébe bújna egy napig, ha tehetné. Laci nagyon szerette volna elénekelni a filmben lévő dalokat, de azokat nem kellett leszinkronizálni: ? Nagyon tetszik a Jonas Brothers zenéje, és nagyon csípem, ahogy Joe énekel, jó lett volna, ha énekelhetek pár slágert. A szinkronizálás során a legnehezebb az a jelent volt, amikor Joe Jonas, vagyis Shane, meglátja szerelmét Mitchiet. Ekkor történik valami igazán vicces, de ezt nem mondhatom el, csak azt, hogy nem volt könnyű akkor Joe-t leszinkronizálnom ? vallotta be Laci.

Nick Jonast a filmben Ungvári Gergő szinkronizálja, aki 18 éves, és szinte minden szabadidejét a szinkronstúdióban tölti. Ha teheti, akkor a barátaival lóg vagy floorballozik. A szinkronizáláskor még mindig izgul kicsit, de ennek ellenére imádja a munkáját: ? Nagyon jó élményeim vannak a Rocktábor 2 szinkronizálásáról. Faragó József volt a szinkronrendező, aki a legnagyobbak közé tartozik és igazán jó volt vele dolgozni. ? A filmmel kapcsolatban Gergő elmondta: ? szerintem mindenkinek nagyon tetszeni fog a film, én is most láttam egybe először, és nagyon sokat nevettem rajta, a zenék pedig nagyon klasszak, szinte belemásznak az ember fülébe.

Morassi Gergő 30 éves szinkronszínész Kevin Jonasnak adta kölcsön a hangját a filmben. ? Egyáltalán nem hasonlítok Kevinre, hacsak nem abban, hogy én is szeretek viccelődni, ahogyan ő is a Rocktábor 2-ben. ? A film vetítése után kiderült, hogy Gergő nagyon kritikus magával: ? Néha vétettem egy-egy kisebb hibát, amit most kijavítanék a szinkronstúdióban? de azért meg vagyok elégedve magammal és a filmmel is. A Rocktábor 2-őt biztosan szeretni fogják a nézők, mert nagyon jó a zenéje és van egy csavar a storyban, de erről sajnos még nem beszélhetek ? titkolózott Gergő. Aki kíváncsi a fiúk hangjára és arra, milyen furcsaság történik a Rocktábor 2 című filmben nézze meg a premiert a Disney Csatornán 10:30-kor most szombaton.

Szóljon hozzá!