ZETApress

hírportál

Szerdán megrengett New York City

Jonas Brothers, Demi Lovato és a 2008-as 1. rész folytatásaként most bemutatott rock ?n roll musical sztárjai együtt ünnepeltek New York Midtown részében több mint ezer vendéggel, a világ száz médiacsatornájával, és a vörös szőnyeg mellett sorakozó több ezer rajongóval.

A világon több millió gyerek és tinédzser által várt Rocktábor 2: Záróbuli című Disney Channel Original Movie világpremierjének a New York-i Alice Tully Hall (Lincoln Center) adott helyet szerda este. A Verizon által szponzorált világpremier eseményén Mickey egér és Minni egér is fellépett, valamint a Jonas Brothers (Kevin, Joe és Nick), Demi Lovato, Alyson Stoner, Matthew Mdot Finley, Anna Maria Perez de Tagle és Jordan Francis előadását is megtekinthették az érdeklődők.

A díszvendégek között megtalálhatóak voltak a film további stábtagjai: Meaghan Martin, Chloe Bridges, Jasmine Richards, Maria Canals-Barrera (a Disney Csatorna ?Varázslók a Waverly helyről? című produkciójából), Daniel Fathers, Roshon Fegan (a Disney Csatorna hamarosan bemutatásra kerülő, buddy comedy műfajú Shake it Up (Rázd fel) című alkotásából), Daniel Kash és Frankie Jonas, valamint Dan Berendsen forgatókönyvíró, Paul Hoen rendező és Alan Sacks vezető producer is.

A Disney Rocktábor 2: Záróbuli című vidám rock ?n roll musicaljének bemutatóját szeptember 18-án, szombaton 10 órakor vetítik a magyarországi Disney Csatornán. A folytatásban Mitchie és barátai visszatérnek a Rocktáborba, hogy egy újabb nagyszerű nyarat töltsenek el zenéléssel és szórakozással.

Amikor azonban a gazdag és a legkorszerűbb technikával felszerelt Sztártábor megnyitja kapuit a tó túlsó partján, sok tanárt és táborozót csábít át ? veszélyeztetve ezzel a Rocktábor jövőjét. Mitchie átveszi a tábor vezetését és elhatározza, hogy megmenti a tábort és kihívja az egoista Luke Williamset és annak Sztártáborozó társait egy záró dzsemelésre ? egy nyárvégi előadáspárbajra, ahol győzzön a jobbik tábor!

A 2008-as Rocktábor hivatalos filmzenéjének elsöprő sikere után a stáb, közöttük a több milliós eladási eredménnyel büszkélkedő Jonas Brothers és Demi Lovato, újra összeáll a Rocktábor 2: Záróbuli produkcióhoz ? tudtuk meg Ollé Ágnestől.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A tini-sztár újra szinkronizál | ZETApress

Szóljon hozzá!