ZETApress

hírportál

Szívrablók a Toldiban

Alex és nővére furcsa vállalkozást működtetnek: párkapcsolatokat szakítanak meg. Munkájuk bármennyire is erkölcstelen, ennek is megvannak a maga szabályai ? tudtuk meg délelőtt a Toldi moziban, a Szívrablók című 105 perces, színes, feliratos francia romantikus vígjátékból.

Első szabály: Boldog párt nem szabad elszakítani! Második szabály: Munkában nincs szerelem! Egy nap aztán felbéreli őket egy gazdag férfi, hogy intézzék el lánya szakítását, aki épp férjhez menni készül. Kis utánajárás után Alexék számára világossá válik, hogy tökéletesen boldog párral van dolguk, ám a testvérek pénzügyeik rendezése érdekében készek megszegni első számú szabályukat.

A bajt tovább tetézi néhány közösen eltöltött nap a menyasszonnyal, és Alex, a vérprofi szívrabló kezdi elveszíteni a fejét: megszegi a második szabályt. A régimódi romantikus komédiákat idéző film főszerepében Romain Duris és Vanessa Paradis látható, rendező: Pascal Chaumeil. Bemutató augusztus 26-án, a Budapest Film forgalmazásában. Korhatár: 12 év.

Szóljon hozzá!