ZETApress

hírportál

Premier a Disney Csatornán

Argentin sorozat készült a tiniknek. A Disney most egy Argentínában készült sorozattal próbálja lenyűgözni a tinédzsereket: az új tini sorozat két főhőse Jake és Blake, akik rengeteg kalamajkába keverednek.

A premier augusztus 16-án, hétfőn 17:30- kor lesz a Disney Csatornán, amikor kiderül, mennyire hasonlít a magyar és az argentin fiatalok ízlése egymáshoz ? tudtuk meg Bak Anitától.

A Jake & Blake egy tinédzser fiú ikerpárról szól, akik születésük óta nem találkoztak, így nem is tudnak egymás létezéséről. De a sors úgy hozza, hogy találkoznak és eldöntik, hogy kihasználják a hasonlóságukból adódó lehetőségeket, és szerepet cserélnek. Ekkor egy érdekes kaland veszi kezdetét, hiszen külsőre az ikrek megegyeznek, de a felszín alatt nagyon is eltérő személyiségek rejtőznek.

Jake kitűnő tanuló a középiskola utolsó évében, kedvenc tantárgya a matek. Úszóbajnok, érett, felelősségteljes, visszahúzódó, otthonszerető, kedves és kissé romantikus. Blake pedig egy egoista milliomos, sikeres popsztár óriási kiszolgáló-személyzettel. Kalandjuk akkor kezdődik, amikor egymás életét kezdik élni. Jake-nek meg kell küzdenie szégyenlőségével, tömeg előtt kell énekelnie, meg kell birkóznia a rajongókkal, míg Blake-nek el kell kezdenie betartania a szabályokat.

A film főszereplője, aki Jake-t és Blake-t is játssza Benjamin Rojas, aki így nyilatkozott a forgatásról és karakterekről: ? Nagyszerű volt, rengeteget tanultam! Azokat a jeleneteket, amikor Jake és Blake együtt szerepel, rengeteget kellett gyakorolni, hogy a két szereplő pont jó helyen legyen. Igazából sem Jake sem Blake nem olyan mint én, de inkább Jake nyugalma és Blake nyitottsága áll közel hozzám, ő nagyon nagy arc.

A sorozat nemcsak szórakoztató, hanem akciódús is ? ezt jól mutatja Benjamin beszámolója a legnehezebb forgatási jelenetről: ? Úsznom kellett Argentína egyik legnagyobb folyójának, a Paraná de Las Palmas közepén, ahol a teherszállító hajók járnak az óveán felé, én pedig ott úszkáltam közöttük. Aztán helikopterrel is utaztam, és rengeteg kalandban volt részem.

Benjamin Rojas

Buenos Airesben, Argentínában született 1985. április 16-án, három bátyja van. Mindössze 24 éves, de rajongók ezrei bizonyítják, hogy óriási nemzetközi sikernek örvend mind a színészet, mind az éneklés terén. Már gyermekként sem volt ismeretlen számára a siker, de sosem feledte gyökereit és neveltetését.12 éves volt, amikor fényképész nagybátyja rábeszélte, hogy jelentkezzen egy modellügynökséghez, és nem sokkal később Cris Morena produkciós cégének meghívására részt vett egy hat hónapos színházi képzésen óriási siker aratott az argentin televízióban a Chiquititas (Apró angyalok) című sorozatban.

Azóta számos családi vígjátékban bizonyította tehetségét, most pedig a Disney Csatorna Jake & Blake című televíziós sorozatában játszik, ahol két, egymástól teljesen eltérő karaktert kell alakítania. A tévésorozat zenéjét is ő játssza. Ha nem dolgozik, akkor általában sokáig alszik, vagy sportol. Kedvencei a foci, a tenisz és a síelés. Kedvenc színésze: Johnny Depp.

Szóljon hozzá!