ZETApress

hírportál

Hannah évzárója

Véget ér a hihetetlenül nagy sikernek örvendő Hannah Montana 3. sorozata. Az évadzáró epizódot július 24-én, szombaton játssza a Disney Csatorna, melyben Miley-nak egy nehéz kérdést kell eldöntenie: visszatérjen-e Tennessee-be, vagy kövesse álmait és folytassa sikeres popsztár életét? Ki legyen Miley vagy Hannah?

A több területen is tehetséges Miley Cyrus belopta magát a gyermekek és családok szívébe a Disney Csatorna világszerte sikerrel futó Hannah Montana című vígjáték-sorozatával, amelyben Miley Stewartot valamint alteregóját Hannah Montanát alakítja. Hannah Montana egy világhírű popsztár, aki hétköznapi tinédzserként próbál élni Miley név alatt.

Miley Cyrus

A sorozat érdekessége, hogy Miután Miley megkapta Hannah Montana szerepét, apja Billy Ray Cyrus részt vett egy meghallgatáson Robbie Stewart szerepére, aki Miley apja a képernyőn. Így apa és lánya az első olyan páros, akik a tévében is apa-lánya szerepet játszanak.

Miley 1992. november 23-án született a Tennessee államban lévő Nashville-ben. Azután fordult a színpad felé, hogy látta édesapját, az énekes és színész Billy Ray Cyrus előadásait. Miután statisztaként feltűnt apja tévés projektjeiben, első komolyabb szerepét mellette kapta a Doc című sorozatban. Szerepelt továbbá a Tim Burton rendezte Nagy hal című filmben is.

Cyrus jelenleg Los Angelesben él a szüleivel. Két lánytestvére, Brandi és Noah, és két fiútestvére, Trace és Braison, van. Miley egyik furcsasága, hogy rengeteg háziállata van. ? Öt kutyám van. Tex, Fluke, Loco, Roadie, Shooter. Aztán ott van még a három macskám. Van egy halam is. Meg egy gekkóm. Hét lovam is van. Aztán hét csirkém, nyulam és valamit kihagytam. Ja igen, és tíz madaram. Elég sok fura állatom van. Az biztos, hogy imádom az állatokat ? mondta Miley.

Miley nemcsak színészként, hanem zenészként is bizonyított, hiszen tavaly a tripla platina lemezes Hannah Montana betétdal-album volt az első olyan tévés válogatás, amely a Billboard Top 200-as listán első helyen debütált, és Cyrus lett a legfiatalabb előadó, akinek két dala került első helyre ugyanabban az évben. 2007-ben két lemezesre bővítette az albumot, amely ekkor szintén első helyre került a Billboard Top 200-as listán, és dupla platina lett.

Miley bizonyosan boldog ezektől az eredményektől, hiszen legfőbb vágya az utóbbi években a zenélés volt: ? Legfőbb célom volt, hogy szólóalbumot adjak ki. Nagyon örülök, hogy ez összejött. És, remélem, hogy folytatni tudom a zenélést. A legnagyobb célom az életben, hogy mindig olyat csináljak, mit szeretek, például a zenélés. ? A sorozat évadzáró epizódja a Disney Csatornán látható szombaton 15 órakor.

Szóljon hozzá!