ZETApress

hírportál

Benne vagyok a bandában

A Disney a rockerekre is gondol. A Hannah Montana és a High School Musical sikere után a Disney Csatorna úgy döntött a rockereknek is készít sorozatot. Ezúttal nem a musical és pop rajongókra gondoltak, hanem a rockerekre!

A Benne vagyok a bandában című új, 20 részes zenés tévésorozat bemutatója szombaton 9 órakor lesz a Disney Csatorna műsorán. Az élőszereplős vígjáték-sorozatban Tripp Cambell (Logan Miller) kalandjait követhetjük nyomon, aki valóra váltja legvadabb álmát: csatlakozik kedvenc régi rock-bandájához, az Iron Weaselhez.

Elhatározza ugyanis, hogy segíti a szeretett csapatot a nagy visszatérésben. A sorozat Amerikában a Disney Csatorna minden idők legjobb nyitósorozata lett: 863 ezren nézték a csatorna bázisának számító 6-14 éves gyerekek és fiúk körében.

A sztori

Tripp jól kifogta a furcsa rock-trió tagjait, akiknek a csillaga már annyira leáldozott, hogy a lakásukat sem tudják fizetni és Tripp házában lévő emeletes ágyakon húzzák meg magukat. Azonban ? a maguk furcsa módján ?, mind a három zenekartag megtesz mindent azért, hogy segítsenek Trippnek átvészelni a kamaszkort, és elérni élete álmát, azt, hogy komoly rocksztár válhasson belőle.

Az Iron Weasel csapat tagjai: a pimasz énekes, Derek Jupiter (Steve Valentine), a végtelenül bölcs basszusgitáros, Burger Pitt (Greg Baker) és a szeretni való, de nagyon egyszerű dobos, Ash (Stephen Full). A fergeteges, eredeti zenéjű sorozat betekintést nyújt a nézők számára a zenészek kulisszatitkai közé.

A sorozat szereplői: Logan Miller (Ghosts of Girlfriends Past), Steve Valentine (Crossing Jordan, Varázslók a Waverly helyből: A film), Greg Baker (Sports Night, Hannah Montana), Stephen Full (Hannah Montana, CSI) és az újonc Caitlyn Taylor Love (America?s Got Talent).

Alkotói: Michael B. Kaplan (Frasier ? A dumagép, Girlfriends) és Ron Rappaport (Date My Mom), executive-producere: Kaplan és Richard Gurman (Egy rém rendes család, Still Standing). A sorozat producere az It’s A Laugh Productions.

Magyar hangok: Tripp Campbell szerepében Logan Miller ? Előd Álmos, Derek Jupiter szerepében Steve Valentine ? Varga Gábor, Burger Pitt szerepében Greg Baker ? Haagen Imre, Ash szerepében Stephen Full ? Szabó Máté, Isabella Izzy Fuentes szerepében Caitlyn Taylor Love ? Csifó Dorina.

A sorozat főszereplője ? Logan Miller

Első televíziós főszerepében Logan Miller Tripp Campbell bőrébe bújik, aki valójára váltja legvadabb álmát és a régi rockbanda, az Iron Weasel egy tagjává válik a Disney Benne vagyok a bandában című vígjáték-sorozatában. Miller a Colorado állambeli Englewoodban született, de élt Albuquerque-ben, Új-Mexikóban, Shakopee-ben és Minnesota-ban is mielőtt családjával a texasi Flower Mound városában letelepedtek.

Karrierjét a helyi iskolai és templomi színdarabokban kezdte. Nem sokkal később színészleckéket kezdett venni Dallasban, és többek között olyan cégek reklámjaiban szerepelt vagy adta hozzá a hangját, mint az American Heart Association, Super Soakers és a Richards Group. Filmes és tévés szerepei közé tartozik a Ghosts of Girlfriends Past és a Disney pilotja, a Life Bites. Szabadidejében Miller rock-gitározik, golfozik, hegyi biciklizik, ír, rajzol és videókat készít.

A Disney Csatorna 2009 szeptembere óta szórakoztató műsorokat kínál gyermekek és családok számára Magyarországon. Ilyen például a Phineas és Ferb animációs sikersorozat, a Hannah Montana élő szereplős műsor, valamint a High School Musical és Rock-tábor című Disney Csatorna filmek. További információk itt olvashatók.

3 hozzászólás

  1. jjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóó

  2. Imádlak Ájr Bizön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó a film.

  3. NAGYON JÓ EZ A BENNE VAGYOK A BANDÁBAN MŰSOR. Szia Zeck Efrom!