ZETApress

hírportál

Levelek Júliának

Sophie (Amanda Seyfried, Mamma Mia), aki ifjú titán egy magazinnál, munkamániás vőlegényével érkezik a festői Veronába, hogy karrierjüket félretéve végre átadják magukat egy romantikus kirándulásnak. A sors a lányt a reménytelen szerelem udvarába sodorja, ahol hajdan Rómeó és Júlia vallottak örök szerelmet egymásnak.

A hely mára azoknak az összetört szívű hajadonoknak és asszonyoknak a zarándokhelye, akik itt hagyják néhány sorban leírt szerelmi bánatukat és Júliának szóló kérdéseiket. Véletlenül egy lány 50 éve írt levelére bukkan, aki ifjúkori olasz udvarlója után kutat ? láttuk délelőtt a Levelet Júliának (Letters to Juliet) című 104 perces színes, feliratos amerikai romantikus filmben.

Sophie gondol egyet és válaszol a levélre, ám igen csak meglepődik, amikor levele Veronába hozza a nagymama korú Claire-t (Vanessa Redgrave), aki szkeptikus unokája társaságában folytatni akarja a keresést rég elvesztett kedvese után. A lány a jó sztori reményében bekapcsolódik a kutatásba. Kalandos utazás veszi kezdetét a napsütötte Olaszország zegzugos vidékein, ahol mindhármuknak ? az egyetlen igaz iránytű ? a szív mutatja az utat.

Rendező: Gary Winick. Producer: Mark Canton, Eric Feig, Caroline Kaplan. Forgatókönyv: Jose Rivera, Tim Sullivan. Szereplők: Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave, Christopher Egan, Gael García Bernal, Franco Nero, Anna Kuchma, Ashley Lilley, Daniel Baldock. Országos bemutató augusztus 5-én, forgalmazza a Palace Pictures. További információk a honlapon találhatók.

Szóljon hozzá!