ZETApress

hírportál

Égenjárók jótékonysága

Az idei év második jótékonysági árveréssel és borkóstolással egybekötött filmvetítésére április 20-án, kedden kerül sor a Corvin Film, a Corvin Budapest Filmpalota és a MediaSales közös szervezésében. A már sokak által ismert forgatókönyv szerint árveréssel indul az est, melyet Béres Szilárd, a MediaGo Holding elnöke vezet.

A résztvevők ez alkalommal a ChefParade kuponjaira és a Pántlika Borház és Pincészet borkülönlegességeire licitálhatnak, melynek teljes bevételét a Gézengúz Alapítványnak ajánlják fel szervezők. A rendezvényen egy rendkívüli japán animét, az Égenjárók című filmet tekinthetik meg az érdeklődők.

Mamuro Oshii legújabb víziója a jövőről ismét az ember és gép egymáshoz való viszonyrendszerét vizsgálja. A történetben személytelen harcok dúlnak az égen, melynek előidézői egymással szemben álló profitorientált cégek. Az óriásvállalatok szupergépeit érzelemmentes, múlt és jövő nélküli gyerekkatonák irányítják.

A tökéletesen működő gépezetbe hiba csúszik, amikor az egyik frissen érkezett pilóta érdeklődni kezd múltja felől. A rendkívüli látványvilágú, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató utópisztikus sci-fi a Velencei Filmfesztiválon elnyerte a Future Film Festival Digital Award-ot. Az eseményre minden kedves látogatót szeretettel várnak a szervezők.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Égenjárók a Corvinban | ZETApress
  2. Tweets that mention Égenjárók jótékonysága | ZETApress -- Topsy.com

Szóljon hozzá!