ZETApress

hírportál

Álomnagyi 2. az Arénában

Aurore (Chantal Ladesou) egy óriási partin tombol, ahol csúnya baleset éri, aminek következtében elveszti az emlékezetét – láttuk tegnap este a Kerepesi úti Cinema City Aréna 16. termében az Álomnagyi 2. című 103 perces színes, szinkronizált francia filmvégjáték premier előtti vetítésén.

Úgy tűnik egyetlen támpontja maradt csak az amnéziás nagyinak, mivel folyton egy bizonyos Gégé-t (Patrick Chesnais) emleget, aki azonban a népes család tagjainak teljesen ismeretlen. Aurore unokái persze nem hagyhatják annyiban a dolgot: akcióba lendülnek, hogy visszakapják a szeretett öreglányt! Megszöktetik a kórházból és hosszú útra kelnek vele, ugyanis biztosak abban, hogy Gégé a nagyi egykori szerelme, és a viszontlátás segít majd Aurore számára visszanyerni az emlékezetét.

A film a nagy-sikerű Álomnagyi című francia vígjáték folytatása. Gyártó: TF1 Studio. Rendező: Gabriel Julien-Laferriere. Forgatókönyvíró: Gabriel Julien-Laferriere, Sébastien Mounier. Operatőr: Cyril Renaud. Producer: Yves Darondeau, társproducer: Emmanuel Priou. Főszereplők: Chantal Ladesou, Patrick Chesnais, Julie Gayet, Julie Depardieu. 16 éven aluliak számára nem ajánlott! Bemutató szeptember 23-án a Prorom Entertainment forgalmazásában.

Szóljon hozzá!