ZETApress

hírportál

Testőr szabadságon

Michael Bryce (Ryan Reynolds) kényszer-szabadságra megy, ám pihenésre, feltöltődésre tett próbálkozása rövid életűnek bizonyul: feltűnik a színen Sonia (Salma Hayek), Darius (Samuel L. Jackson) felesége, aki megmenti a testőrt egy gyilkossági kísérlettől – láttuk délelőtt a Sokkal több mint testőr 2. sajtóvetítésén a Cinema City Westend 5. termében.

A temperamentumos nő azonban segítséget vár a szívességért cserébe, így Bryce-nak nincs más választása, össze kell fognia Soniával, hogy kiszabadítsák Dariust. A bökkenő csak annyi, hogy a kényszerszabija miatt Bryce nem használhat semmilyen halálos fegyvert a bevetés során, így egyedül csak az eszére és szerencséjére hagyatkozhat a bérgyilkos kiszabadításában.

A 116 perces szinkronizált amerikai-angol akcióthriller-vígjáték bemutatója június 17-én lesz a Prorom Entertainment Kft. forgalmazásában csak 16 éven felülieknek. Nem egy átdolgozást, hanem a 2017-ben forgatott 1. rész folytatását láthattuk, de a ma látott 2. rész annak ismerete nélkül is szórakoztató volt. S akkor most kukkantsunk bele az elsőbe:

A Sokkal több mint testőr című 111 perces 2017-es amerikai akció-vígjátékban egy kiemelt japán ügyfél balul sikerült kézbesítése után Michael Bryce-t, a tripla A-s elit védelmi ügynököt lefokozzák egy puszta másodosztályú testőrré. A szégyenletes incidens után Bryce mindent megtesz, hogy bizonyítsa: akkor őt tőrbe csalták, és megérdemli, hogy újra kiemelt testőri szerepet töltsön be. Az Interpol feladatot ad neki: egy hírhedt bérgyilkost kell tanúként Manchesterből Hágába szállítania, biztonságban.

A feladat nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, Darius-nak ugyanis rengeteg ellensége van, akik mind azon ügyködnek, hogy az ideiglenesen nem a börtön falai között tartózkodó férfival leszámoljanak. S mivel a 2. részben is ők szerepelnek, a végeredmény nem is lehet kétséges!

Szóljon hozzá!