ZETApress

hírportál

Becsúszó szerelem

Focidrukkerek adtak ihletet az új magyar filmhez. A május 27-én mozikba kerülő új magyar vígjáték, a Becsúszó szerelem alkotói a film előkészítése során alaposan beleásták magukat a focidrukkerek világába.

Bár az első perctől egy könnyedebb stílusú, humoros történetben gondolkoztak, azért valós helyzetekből merítettek, kölcsönöztek hozzá ötleteket. A filmet a Vertigo Média forgalmazza – tudatta Langó Károly PR tanácsadó.

A saját benyomásokra vágyó rendezőt és a futball fanatikus főhőst játszó Ötvös Andrást több megszállott szurkolóval is összehozta a szerencse, akik betekintést engedtek nekik a mindennapjaikba. Megmutatták nekik, ahogy a kedvenc csapatuk köré szervezik szinte az egész életüket, beleértve ebbe a családi, baráti kapcsolataikat és a munkájukat is. Ezeknek a találkozásoknak, élettörténeteknek köszönhetően az alkotók a focis szubkultúrát még inkább az emberi oldaláról tudták megközelíteni.

A Becsúszó szerelem főhőse Gyula (Ötvös András), az elkötelezett focidrukker és felesége, Mariann (Stefanovics Angéla) gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig újabb és újabb fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva őt.

Szóljon hozzá!