ZETApress

hírportál

Legyél te is filmes!

Forgass filmet, akár a mobiloddal, és nyerj értékes díjakat! MOBILBALATON – VIDEÓVERSENY 20 év alattiaknak – tudatta Tamás Dorka.

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve VIDEÓVERSENYT hirdet 20 év alattiaknak. Maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni Balaton témában, műfaji megkötés nélkül. A nevezési határidő június 5-e szombat. A legjobb 30 alkotást levetítik nyáron a Magyar Mozgókép Fesztiválon Veszprémben, a legjobb 3 film pedig értékes filmes- és Balatonos-díjakat nyer.

Ha nem vagy több 20 évesnél, érdekel a film és imádod a Balatont, ez a felhívás neked szól! A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni.

Műfaji megkötés nincs! Lehet animáció, élőszereplős kisfilm vagy akár videó-klip, csak az a fontos, hogy valahogyan a Balatonhoz kapcsolódjon. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. A filmed töltsd fel egy linkre, vagy drive-ra és június 5-én szombatig küldd el a cinemira.mobilbalaton@gmail.com emailcímre!

Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri válogatja majd. A legjobb 30 alkotó személyes visszajelzést, értékelést kap a zsűritől, filmjét pedig levetítik nyáron a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben. A legjobb 3 film olyan értékes filmes- és Balatonos-díjakat nyer, mint:

Nyári filmes workshop a Gyerekfilm Akadémia felajánlásával 42 ezer forintértékben;

Cinemira TEEN – Nemzetközi Filmfesztivál Akvárium Klubban – 3 db belépő tízezer forintértékben;

Fesztivál karszalagok a Magyar Mozgókép Fesztiválra (2021. június 23-26-a Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi);

4 fős élményvitorlázás az ÉlményBalaton.hu felajánlásával Alsóörsön;

Családi belépőjegyek a bakonyi Sobri kalandparkba.

Fogd hát a mobilodat, a balatoni emlékeidet, vágyaidat, esetleg néhány havert és már indulhat is a forgatás!

Szóljon hozzá!