ZETApress

hírportál

Az igazság művészete

Nagy érdeklődéssel indult az idei online 7. Budapest International Documentary Festival. A Nem vagyok egyedül című örmény dokumentumfilmmel nyitotta meg virtuális kapuit március elsején a 7. BIDF – tudatta Ámon Henriette sajtófőnök.

A hivatalos megnyitót követően került bemutatásra a premierfilm, amit élő stúdióbeszélgetés követett. A 7. BIDF 2021-ben is a világ dokumentumfilm művészetének legfrissebb és legszínvonalasabb kínálatát mutatja be idén rendhagyó módon, online. 10 nap alatt 30 versenyfilm lesz látható a fesztiválon, ahol számos alkotást itt láthat először a közönség.

A 2021. március 1-eje és 10-e között zajló online filmfesztiválon a premiervetítések után a filmek továbbra is elérhetőek lesznek a fesztivál teljes ideje alatt a nagyközönség számára országosan. A filmeket 990 forintos egységes jegyáron lehet megtekinteni 24 órán keresztül. Továbbá rendelkezésre áll a bérlet, a támogatói bérlet, valamint a csoportos jegy (iskolák, iskolai csoportok részére) megvásárlásának lehetősége is.

Szóljon hozzá!