ZETApress

hírportál

Virágok völgye az Odeonban

A Himalája hegyei közé visz el a színes, feliratos indiai játékfilm, ahol egy rablóbanda garázdálkodik. Vezetőjük Jalan, akit emberei a halálba is követnének. A hosszú évek alatt összekovácsolódott csapat bomlásnak indul, amikor a gyönyörű Ushna feltűnik az életükben. A fiatal lány nem akar elmozdulni Jalan mellől, akit már azelőtt ismert álmaiból, mielőtt találkoztak volna. Ahogy kapcsolatuk egyre mélyebbé válik, úgy távolodik el Jalan régi társaitól. Ushna mellett megtapasztalja a szenvedélyes szerelem mindent elsöprő gyönyörét.

Érzelmeik egyre veszélyesebb vizekre hajtják őket, hogy szerelmük örökké éljen, megkísértik a természetfölötti erőket. Halhatatlanság utáni vágyukkal magát a sorsot hívják ki maguk ellen a Virágok völgye című romantikus filmdrámában.

A Szamszára rendezőjének, Pan Nalinnak új filmje India vadregényes tájain játszódik, az örök szerelemről, a halálról és az újjászületésről mond el egy varázslatos mesét. Ma délelőtt az Odeon Lloyd moziban láthattuk a 116 perces alkotást. Bemutatója április 12-én lesz a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!