ZETApress

hírportál

Filmeket videotárból

Száznál is több filmmel várja a Cinetel online videótára a mozi szerelmeseit. A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat követelt. A Cinetel is igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy a filmrajongók se maradjanak néznivaló nélkül – tudatta Molnár Kata Orsolya.

Filmjeik közül többet is műsorra tűztek a budapesti artmozik kezdeményezésében létrejött Távmozi műsorán, de emellett kiépítették saját online filmtárunkat is, melyen immár több mint száz film várja az otthonukban mozizni vágyókat.

A filmek szerelmeseit a Cinetel egy kis nosztalgiázással igyekezett kárpótolni, amíg mozik világa is visszatérhet a megszokott kerékvágásba, és a forgalmazó is bemutathatja legújabb filmjeit. Az új online videótárban garantáltan mindenki megtalálja a hangulatához és személyiségéhez leginkább passzoló alkotásokat.

Az érdeklődők jobbnál jobb filmek közül válogathatnak, melyek segítségével bárki nappalijába ellátogathat Woody Allen, Pedro Almodóvar, Antonio Banderas, Penélope Cruz, Judi Dench, Kate Winslet, Pierce Brosnan, Jeff Bridges, Drew Barrymore vagy akár Timothée Chalamet.

A forgalmazó most ráadásul ajándékkal is kedveskedik a filmek szerelmeseinek: Taika Waititi ikonikus horror-vígjátéka, a Hétköznapi vámpírok és Pierre-François Martin-Laval lendületes vígjátéka, a Nagytudásúak az első érdeklődő számára ingyen elérhető. A filmeket az érdeklődők a forgalmazó honlapján találhatják.

Szóljon hozzá!