ZETApress

hírportál

Ingyen filmek videón

Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótár! Lassan lazulni látszanak a járványügyi korlátozások, azonban a mozizásra még minden valószínűség szerint jó pár hetet kell várnunk. A Cinetel a jelenlegi helyzetben is szeretné eljuttatni filmjeit a mozi szerelmeseinek: több mint 40 filmmel indul online videótára – kettő közülük az első hónapban ingyen elérhető.

A Cinetel hetek óta dolgozik egy olyan megoldáson, amely segítségével bárki mozit varázsolhat a nappalijából: a nemrégiben elindult online filmtárban jelenleg több mint 40 film érhető el, és a kínálat folyamatosan bővül. Nem kisebb rendezők járulnak hozzá a filmrajongók szórakoztatásához, mint Woody Allen, Pedro Almodóvar vagy Luca Guadagnino; és olyan sztárok teszik tiszteletüket a filmrajongók otthonában, mint például Jeff Bridges, Joaquin Phoenix, Juliette Binoche vagy Vincent Cassel.

A forgalmazó szeretne kedvet csinálni a mozizás új formájához, ezért holnaptól egy hónapon keresztül két filmet ingyen elérhetővé tett az első ötezer érdeklődőnek: a Pierre-François Martin-Laval francia rendező által jegyzett Nagytudásúak és Taika Waititi egyedi hangvételű misztikus horror-vígjátéka, a tavalyi évben megjelent azonos című tévésorozat alapjául szolgáló Hétköznapi vámpírok most a bevezető akció keretén belül díjmentesen tekinthető meg a weboldalon keresztül. A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat igényel, ennél élvezetesebben azonban nem is lehetne várakozni arra, hogy ismét moziban nézhessünk filmeket – tudatta Molnár Kata Orsolya.

Szóljon hozzá!