ZETApress

hírportál

Dinók a tv2-n

Április 2-a és 4-e között érkezik hazánkba a világ egyik legkülönlegesebb produkciója, a Séta a Dinoszauruszokkal című show, hogy kicsiket és nagyokat lenyűgözzön óriási, szinte ?élő? dinoszauruszaival.

A tv2 a hatalmas dinók jöttét az őslények világát megidéző tematikus nappal ünnepli, ezért március 6-án, szombaton a csatorna képernyőjét ellepik majd a Tyrannoszaurusz-rexek és társaik. A dinós napon a csatorna először a legkisebbeknek kedvez, hiszen már reggel egy dinoszauruszos mesével ébreszti a kicsiket: az Őslények országa című rajzfilmsorozat nem félelmetes óriásokkal, hanem kedves, színes dinókkal kelti majd a gyerekeket.

A tv2 már február elejétől ismét műsorra tűzte az őslény-show alapját képező, Dinoszauruszok ? A Föld urai című világhírű BBC sorozatot, délelőtt az utolsó két rész: A sarki erdők szellemei és az Egy dinasztia pusztulása kerül adásba.

A délutánt Sir Arthur Conan Doyle világhírű regényéből készült Az elveszett világ című film I. és II. része zárja Peter Falk, James Fox és Bob Hoskins főszereplésével. A lenyűgöző látványvilágú kalandfilm hősei az Amazonas menti dzsungelben rég feledésbe merült korok titokzatos lakóira bukkannak, és T-rexek elől menekülve nem mindennapi kalandban lesz részük.

A csatorna megidézi a Papp László Sportarénában rendezett nagyszabású show-t is: Váczi Gergő a Magellánban kalauzolja majd a nézőket a hatalmas őslények országában, a Séta a Dinoszauruszokkal werkfilmjéből pedig kiderül, hogyan készült a látványos és gigászi produkció.

Március 6-án, szombaton tehát nem érdemes szabadtéri programot tervezni, nehogy lemaradjunk a 65 millió éve eltűnt őslények világába tett rendkívüli utazásról, amely a tv2 képernyője előtt vár bennünket ? tudatta a Live Nation.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jönnek a dinók | ZETApress

Szóljon hozzá!