ZETApress

hírportál

Playmobil a Westendben

Játsszunk nagybanMikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL? varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza ? láttuk délelőtt a Playmobil: A film (Playmobil: The Movie) című 99 perces szinkronizált film sajtóvetítésén a Cinema City Westend Budapest 10. termében.

Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk. Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagy-dumás kamionsofőr Del, a jóképű titkos-ügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündér-keresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében. A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!

Rendező: Lino DiSalvo. Forgatókönyvírók: Greg Erb, Blaise Hemingway és Jason Oremland. Producerek: Moritz Borman, Jean-Bernard Marinot, Dimitri Rassam, Aton Soumache és Alexis Vonarb.Társproducerek: Timothy Burrill és Axel Von Maydell. Executive producerek: Lino DiSalvo, Stephan Franck, Olivier Glaas, Tito Ortiz és Bob Persichetti. Zene: Heitor Pereira. Bemutató szeptember 26-án a Big Bang Média forgalmazásában 12 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5lv4aDxNXeU[/youtube]

Szóljon hozzá!