ZETApress

hírportál

AZ a Westendben

Az a Második fejezetA Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak ? felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan?

27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés. A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal ? láttuk délelőtt Cinema City Westend 10. termében AZ: Második fejezet (Chapter Two) című 165 perces, 18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, thrillerben.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xTA71J44V2I[/youtube]

Rendező: Andy Muschietti. Író: Stephen King. Forgatókönyvíró: Gary Dauberman. Producer: Seth Grahame-Smith, David Katzenberg, Roy Lee, Dan Lin, Barbara Muschietti. Executive producer: Marty P. Ewing. Operatőr: Checco Varese. Vágó: Jason Ballantine. Bemutató szeptember 5-én az InterCom forgalmazásában, de a díszbemutatóra már este sor kerül.

Szóljon hozzá!