ZETApress

hírportál

Száz dolog a Westendben

Az ember ne kössön részegen fogadást, mert a gatyája is rámehet! ? láttuk tegnap a 100 dolog című 111 perces szinkronizált német filmvígjáték premier előtti vetítésén a Cinema Westend City 9. termében. Bemutató mától a Big Bang Média forgalmazásában csak 12 éven felülieknek.

Toni szereti a kávéfőzőjét és a ruhatárát. Paul imádja az kütyüit és az edzőcipőit. Egy napon azonban anyaszült meztelenül ébrednek üres fűtetlen lakásaikban, úgy, hogy nincs semmijük. A két férfi állandóan rivalizál egymással, hogy kiderüljön, melyikük a jobb. Így aztán egy éjszaka olyan fogadást kötöttek, amit még sokáig megemlegetnek. 100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyet-egyet vehetnek vissza. Te meddig bírnád a cuccaid nélkül?

Szereplők: Florian David Fitz ? Paul, Matthias Schweighöfer ? Toni, Miriam Stein ? Lucy, Hannelore Elsner ? Renate Konaske, Wolfgang Stumph ? Wolfgang Konsaske, Katharina Thalbach ? Oma Konaske, Johannes Allmayer ? Ronne. Alkotók, rendező és forgatókönyvíró: Florian David Fitz. Producer: Dan Maag és Daniel Sonnabend. Társproducer: Klaus Dohle. Zene: Josef Bach és Arne Schumann. Operatőr: Bernhard Jasper. Vágó: Denis Bachter és Ana de Mier y OrtuĂąo.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RcaEsk9wa38[/youtube]

Szóljon hozzá!