ZETApress

hírportál

Szupercella Litvániában

Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját ? láttuk délelőtt a Szupercella 3 ? Az ördögverem című 91 perces szinkronizált amerikai akciófilm sajtóvetítésén a Cinema City Westend 10. termében.

A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót? Szereplők: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Max Zhang. Magyar hangok: Gáti Oszkár, Seder Gábor, ifj. Jászai László. Rendező: John Herzfeld. Bemutató július 11-én a Big Bang Média forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

Kupidó Parfümje

Nicky Larsonnal, a lélegzetelállítóan sármos és borotvaéles eszű magánnyomozó egyúttal a világ egyik legmenőbb biztonságtechnikai szakembere is ? láttuk délután a Nicky Larson ? Ölni vagy kölni? című 91 perces szinkronizált francia akció-vígjáték sajtóvetítésén a Cinema City Westend 10. termében.

Nicky aktuális munkája igazi lehetetlen küldetés, amelynek során meg kell szereznie Kupidó Parfümjét: az elixírt, amely ellenállhatatlanul vonzóvá teszi a tulajdonosát a környezetében élők szemében. A parfümre több könyörtelen bűnözőcsapat is vadászik, és semmi sem állíthatja meg őket abban, hogy megkaparintsák. Csakhogy még egyiküknek sem volt dolga Nickyvel. Larson a szakmája csúcsa. Mellette a legjobban öltözött, legokosabb és legkeményebb különleges ügynökök is eltörpülnek. Egyetlen gyengéje ? bájos partnere legnagyobb bosszúságára ? talán csak az, hogy minden szoknya után megfordul. Ez teszi igazán izgalmassá új megbízatását. Egy olyan parfüm visszaszerzéséért indul ugyanis harcba, amelynek viselőjébe menten mindenki beleszeret, legyen rajta tanga vagy gatya, legyen az pipi vagy mama…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iN3qhDh2h9Q[/youtube]

Rendező: Philiie Lacheau. Operatőr: Vincent Richard. Forgatókönyvírók: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau és Pierre Lacheau. Szereplők: Nicky Larson ? Philippe Lacheau, Laura- Elodie Fontan, Pancho ? Tarek Boudali, Skippy ? Julien Arruti, Letellier ? Didier Bourdon, Jessica Fox ? Pamela Anderson, Le psy ? Gérard Jugnot. Bemutató: július 18-án a Big Bang Média forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!