ZETApress

hírportál

Sarud a Tisza-tó gyöngyszeme

Németh Csaba felvételeGyere el az eReSz Klubba, a Budapest XI. Fadrusz utca 5-be március 24-én vasárnap 10 órára, ahol megismerheted Sarudot, a Tisza-tó gyöngyszemét, a környék egyik leghangulatosabb települését! ? kéri Rádi Károly, az eReSz Galéria egyik tulajdonosa.

Az a célunk, hogy Sarud a családok, a táborozás és az egyedi csapatépítések kedvelt bázisa legyen, ezért Kücsön Gyula mesél annak az általa megálmodott fejlődéséről és a kikapcsolódási lehetőségekről, Horváth Szabolcs, a HelloHal Étterem megalkotója megismertet a vidék gasztronómiájával és némi kóstolóval kedveskedik, Németh Csaba fotói és Hettiger Ágnes festményei által pedig megismerheted a hely szépségét és csodálatosan gazdag élővilágát.

Építeni fogunk egy falut, ahol boldogan élünk és megélünk. Nem gittegylet, hanem olyan emberek szövetsége, akik szerelik ezt a falut és büszkék arra, hogy mások is szívesen pihennek és élnek itt, s készek arra, hogy áldozatokat hozzanak érte! ? vallják a helyiek. A kiállítás megtekinthető az eReSz Klubban március 24-től 31-én vasárnapig 15 és 18 óra között.

Szóljon hozzá!