ZETApress

hírportál

RAF az APA-ban

Több mint 100 fiatal, feltörekvő művész, és sok befutott kortárs alkotó megvásárolható művei az először megrendezésre kerülő Resident Art Fairen ? tudatta Bánki Ákos képzőművész és Schneller János művészettörténész, akik a művészek legfrissebb alkotásaiból válogattak. Festmény, szobor, fotográfia és grafika ? valamennyi műfaj izgalmas kavalkádja várja a látogatókat.

Fókuszban a grafika, mert ahogy mondani szokták: a grafika a gyűjtés előszobája. A vásáron a festmények mellett nagy számban találhatók grafikai munkák is: giclée nyomatok, szitanyomatok, litográfiák és fametszetek. Közös bennük, hogy mindegyik szignált, számozott, azaz egyedi példány. Ezzel a válogatással a műgyűjtéssel ismerkedő vásárlókat szeretnénk megszólítani.

A vásáron a kedvezményes áron kínált műalkotások mellett felvonultatunk kiemelt tételeket is. Ezek a tételek százezer forint feletti árkategóriában kerülnek eladásra. Néhányan a vásáron szereplő alkotók közül: Bullás József, drMáriás Béla, Wahorn András, Bernát András, Braun András, Romvári Márton, Király András, Verebics Ágnes, Kovács Lehel, Naomi Devil, Stark Attila, Király Gábor, Fajgerné Dudás Andrea, Szöllősi Géza, Halász András, Töttös Kata, Vörös Krisztián.

A vásár helyszíne az A.P.A. (Atelier Pro Arts) Galéria, Budapest VIII. Horánszky u. 5. Megnyitó ma 18 órakor, nyitva: december 22-én szombatig déltől 18 óráig. Jöjjön el december 11-e és 22-e között a RAF-ra, ha érdeklik a kortársai, ha belevetné magát a műgyűjtés kalandjába vagy ha egyszerűen csak látni szeretne egy izgalmas tárlatot! ? kérik a szervezők.

Szóljon hozzá!