ZETApress

hírportál

Polikronológia Újbudán

Három fiatal kiállító művészt lát vendégül az eReSz Klub augusztus 14-től 25-ig a Polikronológia című kiállításon. Három fiatal művésznő ? Döbrössi Adrienn, Verestói Szilvia és Kiss Hajnalka ? három különböző módon megvalósított alkotásait láthatja aki ellátogat az augusztus 14-én kedden 18 órakor kezdődő megnyitóra az újbudai Fadrusz utca 5-be.

Extravagáns megjelenési formákkal találkozhatnak a látogatók a falakon, a lépcsőkön, a kihelyezett tárolókon. Láthatók lesznek steampunk stílusú szobrok, festmények, tájképek, fantázia világok. Egy érdekes beszélgetés keretén belül bepillantást nyerhetünk három lelkes, a szó jó értelmében amatőr, de rendkívül tehetséges és céltudatos képzőművész munkásságába. Hallhatunk a küzdelmekről, az elért sikerekről, a célokról, a jelenről és a távoli jövőről alkotott elképzelésekről.

Aki ismeri a kiállítókat, az tudja, hogy rengeteg energiával feltöltődve távozik majd a kiállítás megtekintése után, így csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy jöjjön el és nézze meg a Polikronológiát! Mindenki biztos lehet abban, hogy az eReSz Klubban igazi felüdülésre talál a hőségtől szenvedő városban ? írta Rády Károly.

Szóljon hozzá!