ZETApress

hírportál

Hörmann a Construmán

Hörmann: jubileumi árak, kétmilliós nyereményjáték idén is! Három nap, és nyit a Construma. A legnagyobb magyar építőipari-otthonteremtési szakkiállításon természetesen a Hörmann is jelen lesz, szakemberei készséggel válaszolnak minden érdeklődő kérdésre, az A-pavilon 206/C-standjánál, április 6-a és 10-e között.

A vásáron is lehet csatlakozni ahhoz a nem vásárláshoz kötött nyereményjátékhoz, amelyet az vállalat abból a jubileumi alkalomból szervez, hogy immár 25 éve van jelen a magyar piacon. Év végéig bárki próbára teheti szerencséjét! ? tudtuk meg Jani Kingától. Aki szeretne részt venni a játékban, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, illetve Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Az is részt vesz a sorsoláson, aki 2016 folyamán vásárol garázskaput, és a kitöltött kupont visszajuttatja. Év végén több mint kétmillió forint összértékű nyeremény lesz kisorsolva. A megnyert termékek pénzre nem válthatók, de igény szerint, egyéb Hörmann termékre becserélhetők.

? A nyereményjátékunk iránt minden évben nagy az érdeklődés, és mivel idén a mérföldkőnek számító 25. születésnapunkat ünnepeljük, szeretnénk minden eddiginél kedvezőbb ajánlatokkal kedveskedni vásárlóinknak. A minőség kompromisszumok nélkül csak nálunk 5 és 10 év jótállást, folyamatos fejlesztést jelent, és olyan árakat, amelyek mellett öröm az építkezés, a felújítás ? összegezte a nyereményjátékot Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. Idén az alábbi termékek lesznek kisorsolva: öt Pearl Berry billenőkapu, öt RenoMatic Light szekcionált garázskapu ötféle színben, a kapulapra 10 év jótállással! Öt TPS 010 ThermoPro bejárati ajtó, öt ProPort D szárnyas-kapu meghajtás és öt ProPort S tolókapu meghajtás.

Minőség, biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások ? a Berry billenőkapuk ezeket az értékeket képviselik, az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően ma már Európa legnépszerűbb billenőkapui. Az öt különböző színben elérhető RenoMatic Light szekcionált garázskapu dupla falú, szigetelt, függőlegesen nyílik, és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkedik el, így maximális helyet biztosít a garázsban, és a garázs előtt. Az összes kapu- és meghajtáskomponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek száz százalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és tanúsítják.

E kapuk a DIN ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint készülnek Németországban, és teljesítik az EN 13241-1 Európai Szabvány összes követelményét. Magyarországon a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által minősített betörésgátlás is jár a RenoMatic Light kapukhoz, a kapualapra 10 év jótállást, a meghajtásokra pedig 5 év jótállást ad a Hörmann! A Hörmann ThermoPlus és ThermoPro házbejárati acél ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Az 5 év jótállás mellett alapkivitelként jár hozzájuk a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően energiát takarítanak meg. Egy-egy ilyen ajtó a legmagasabb igényeket is kielégíti, és esztétikus névjegykártyája lehet minden otthonnak.

Cégtörténet

A Hörmann-céget a múlt század harmincas éveiben August Hörmann alapította, aki ? a személygépkocsik előretörését felismerve ? fantáziát látott a garázskapuk gyártásában. Ehhez megvásárolta egy amerikai mérnök szabadalmát, és bevezette az öreg kontinensen a feltalálójáról elnevezett, egyszerűen működtethető Berry-kaput. Az egyszerűen kezelhető garázsbejárati megoldás az ötvenes években alapozta meg a vállalat sikerét, amelynek Németországon kívül ma már Kínában, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Ausztriában, Hollandiában, Belgiumban és Lengyelországban is vannak gyártó üzemei, szám szerint összesen 23. A Hörmann Magyarországon elsősorban garázskapuiról ismert, de jelentős szerepet játszik az ipari kapumegoldások és a fémből készült bejárati ajtók, belső ajtók és tűz gátló ajtók piacán is. Online regisztráció, kupon kitöltési lehetőség honlapjukon.

Szóljon hozzá!