ZETApress

hírportál

Esküvőről a Sportarénában

Esküvői Kiállítás 2016A kétnapos Esküvői Kiállítást már 12 éve rendezik meg ? idén január 30-31-én szombat-vasárnap. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal a legnagyobb alapterületen, s ennek következtében ? érthető módon ? óriási érdeklődéssel kísérve.

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2016-os legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb.

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha- és fodrászbemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is! Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd. Nyitva tartás: 30-án szombaton 10-től 19-ig, 31-én vasárnap10-től 18 óráig. Felnőtt jegyek 2500 forintba, diák és nyugdíjas jegyek 1600 forintba kerülnek, 10 év alattiaknak ingyenes. További információk idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!