ZETApress

hírportál

Totya ferencvárosi KÉPei

Tóth Ferenc (Totya) KÉP kiállítása nyílik meg a Lónyai utcai eReSz Kultúr Pontban február 2-án kedden 18 órától Színek és formák címmel. Tóth Ferenc KÉPzelete elevenedik meg műveiben. A digitális világ lehetőségeit kihasználva, digitális KÉPivilágot tár a látogatók szeme elé.

Tóth Ferenc jó példája annak, hogy nem csak az ifjú nemzedék tudja értékelni a számítógépek világát, hanem az előttünk járó nemzedék tagjai is látnak perspektívát a modern kor eszközeiben. A művész szerint nem fotókat, nem festményeket, hanem KÉPeket láthat a közönség. KÉPeket, melyek sokszor elgondolkodtatóak, sokszor meghökkentőek és sokszor felfednek számunkra más közegben megbújva, láthatatlan történéseket, képződményeket, tárgyakat.

Tóth Ferenc erre vállalkozott a most megnyíló tárlatával. Elgondolkodtat, meghökkent, megnyugtat, sokszor feltüzel minket műveivel. Teszi mindezt saját szórakoztatására azért, mert ebben látja kiteljesedését. A KÉPekről tisztán látszik, alkotója örömét leli elkészítésükben, mint ahogy örömmel hív meg mindenkit ötödik kiállításának megnyitójára ? tudatta Szalai Klára, az eReSz Kultúr Pont eSze.

Szóljon hozzá!