ZETApress

hírportál

Dr. Oetker Óbudán

Évszázados tradíciókA Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban december 1-jén kedden 15 órakor nyílik az Évszázados tradíciók ? A Dr. Oetker múltja és jelene című időszaki kiállítás az óbudai Kiskorona utca 7-ben ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Köszöntőt mond: Kiss Imre múzeumigazgató. A 2016. február 28-án vasárnapig, keddtől vasárnapig, 10-től 18 óráig látható tárlatot Kálmán Csaba, a Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója nyitja meg, utána Török Róbert igazgatóhelyettes, a kiállítás kurátora tart tárlatvezetést.

Bizonyára sokan jól ismerik a Dr. Oetkert. Számtalanszor találkozhatunk a jellegzetes márkajellel a termékek csomagolásán, receptjeik között is megtalálható már sokak kedvence. De tudta Ön, hogy a Dr. Oetker név mögött egy százhúsz éves hagyománnyal rendelkező családi vállalkozás húzódik, melynek gyökerei a németországi Bielefeld városába nyúlnak vissza? És azt, hogy a vállalat voltaképpen az első márkás termékeket forgalmazó cégek egyike? Manapság nagyon sok márkás árucikkel találkozunk nap mint nap. De mi teszi éppen a Dr. Oetkert olyan különlegessé? ? A Dr. Oetker évszázados múltja az új iránti állandó törekvés története is. A forradalmi sütőport megannyi sikeres újítás követte, a Dr. Oetker termékek pedig nagyon hamar renomét szereztek Németországon túl is. Az elsők között Magyarországon ? még az Osztrák?Magyar Monarchia határain belül ? több mint száz esztendővel ezelőtt jelentek meg a klasszikus portékák. A kiállítás keretein belül időutazásra invitáljuk látogatóinkat.

Szóljon hozzá!