ZETApress

hírportál

Egy éves az Antik Placc!

Marty McFly megérkezett, mert ő sem szeretne lemaradni az Antik Placc vasárnapi, egy éves születésnapjáról! Igen, a napokban egy éve, hogy a Placc vasárnapról vasárnapra egyedülálló hangulatával elvarázsolja az antik, a retró, a vintázs és a kortárs szerelmeseit! ? tudatta Császári Flóra.

Az Antik Placc Budapest egyik meghatározó vasárnapi programjává nőtte ki magát ebben az egy évben, hiszen ki ne szeretne részt venni egy jó kis időutazáson a belvárosban, amit még az olykor szeszélyes időjárás sem befolyásol. Az autentikus környezetet biztosító Ankert nagy része ugyanis fedett, sőt télen fűtött is, úgyhogy zavartalanul bolyonghatunk megannyi szépség között zenei aláfestéssel, miközben ehetünk-ihatunk, és megtalálhatjuk lakásunk legújabb díszét, régóta vágyott tárgyakra lelhetünk.

A hétről-hétre megújuló rendezvénysorozat kiállta az idő próbáját, méltó az ünneplésre, a szervezők pedig immár kultúrmisszióként tekintenek rá, hiszen valóra válni látszik álmuk: felidézni a régi tárgyak varázsát, szélesebb körben megismertetni a kortárs iparművészek alkotásait, hogy az emberek értékálló kincsekkel gazdagodjanak, és ne tömegcikkekkel díszítsék otthonukat. Légy te is részese ennek az időutazásnak, hidd el érdemes! Az Antik Placc standjainál sajátos művészettörténeti előadásban is részesülhetsz és megismerheted a tárgyak saját történetét.

Szóljon hozzá!