ZETApress

hírportál

Újra itt az Antik Placc

Antik PlaccÚjdonságokkal indul az antik-retro-dizájn-vintázs szezon! Az ősz kezdetével visszatér a régi menetrendjéhez az Antik Placc, ami minden vasárnap várja a lelkes kincsvadászokat. Emellett a különleges vásár alapítói még két újdonsággal is előrukkolnak szeptemberben, amikkel ugyancsak a régi tárgyak szerelmeseit célozzák meg.

Az Antik PLACC egy év alatt több száz kiállítót, több tízezer látogatót vonzott budapesti helyszínére, amit január óta az Anker?t bárban tartanak. A régiségpiac célja újragondolni az antik és a dizájn viszonyát, új utat nyitni a lakberendezés terén, bemutatni a régi, felújított és újragondolt tárgyakat és ezek alkotóit ? tudtuk meg Császár Flórától.

A piac szervezői mindenképpen szerették volna kiszélesíteni repertoárjukat, így meg sem álltak a nyáron a munkákkal. Két durranást terveznek szeptemberben a Placcszemléletéhez idomulva. Egyrészt készül egy olyan virtuális portált, ahol helytől és időtől függetlenül válogathatunk a legfrissebb régiségek között, így jött létre Magyarország első új-generációs műkereskedelmi webáruháza, az Antik.hu. Az oldal indulásra kész, már csak az utolsó simítások vannak hátra, megkezdődött a visszaszámlálás!

Másrészt az antik, retró, vintázs fellendülés koronájaként debütál egy állandó üzlethelyiség is. A szezon kezdetével megnyitja kapuját a Pozsonyi út elején az AMIKOR Galéria, ahol 560 négyzetméteren bárki szemezgethet a folyamatosan megújuló kollekcióból. Tehát az idei ősz nemvárt fejleményeket tartogat az antik piacon. Vasárnaponként újult lendülettel dübörög tovább az Antik Placc új kiállítókkal, a megszokott miliőben, étellel, itallal, jó hangulattal. A két újdonság híreiért pedig érdemes az AMIKOR Galéria és az Antik.hu Facebook-oldalait követni.

Szóljon hozzá!