ZETApress

hírportál

Sony világ vándorúton

Tóth Zoltán: A FalCsodálkozz rá a világra! ? SWPA 2015. Idén ismét vándorkiállításon tekinthetőek meg a Sony World Photography Awards pályaművei ? tudatta Sárréti Anita Senior PR Manager, Newdoor Communications Ltd.

A Sony Magyarország ismét vándorkiállítás keretében mutatja be az idei év díjnyertes fotóit. A világméretű amatőr és professzionális fotósverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, emellett ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.

A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően ma már mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy egyéni látásmódját képekben fejezze ki. A rendkívül színes, szinte vibráló képalkotásokat idén első ízben a Kazinczy utcai Szimpla Kertben tekinthetőek meg június 18-tól július végéig. A nyár folyamán a Fogaskert, a Kuplung és az Instant biztosít helyet a kiállításnak. A nyolc éve megrendezésre kerülő Sony World Photography Awards 2015-re 171 országból összesen 173 ezer 444 nevezés érkezett, amivel a világ legnagyobb fotópályázatává nőtte ki magát. A 2016-os pályázatra június elsejével megkezdődött a jelentkezés, melyet idekattintva bárki megtehet.

Szóljon hozzá!