ZETApress

hírportál

Váci úti Bare

Ötödik éve van jelen hazánkban a Bare International. Idén Magyarországon ? és rövidesen Belgiumban is ? elindította a cégcsoporton belül már jól működő egyedi programját, amely a @Bare we Care nevet kapta ? hangzott el a Váci úton a tegnapi sajtótájékoztatón.

A Bare International nemzetközi próbavásárlási szolgáltatást nyújtó multinacionális vállalat az Egyesült Államokban alakult 1987-ben. A szervezet az eltelt 28 évben hatalmas növekedésen ment keresztül. Helyi irodái Amerikában, Európában és Ázsiában nemzetközi partnerek megbízásából végeznek teljes piackutatást, elsősorban próbavásárlási területen. A cég 2011 óta sikeresen működik és intenzíven fejlődik Budapesten is. Hazánkban 40 m2-en öt fővel kezdte meg működését, mára 800 m2-en 53-ra bővítette állandó dolgozóinak számát.

A Bare International profilja nemzetközi brandek és márkák szolgáltatás-minőségének javítására irányuló minőség-ellenőrzési tevékenység, valamint az ehhez kapcsolódó speciális tanácsadás. ? A BARE az európai székhelyét 1999-ben nyitotta meg Antwerpenben, Belgiumban. Magyarországon 2011 óta a kezdeti pár főről az ötéves jelenlét alatt 800 m2-en 53-ra bővítette állandó dolgozóinak számát. Kizárólag rugalmas, lendületes, megbízható és idegen nyelveket ? jelenleg 13 különböző nyelv ? magas szinten beszélő fiatalok alkotják a csapatot. A mostani hatalmas növekedést egyetlen kliens, 17 országot érintő megbízása adja ? mondta Mike Bare, a BARE International cégcsoport elnöke, aki egyben a magyarországi leányvállalat igazgatója is.

? A rendelkezésre álló 3 hónap ? a szerződéskötéstől az első emberek felvételéig terjedő időszak ? speciális kihívást jelentett a HR részleg számára. A kiválasztási folyamatban, melynek gerincét a hetente ismétlődő AC-k adták, a különböző részlegekre az adott feladatkörök kompetenciájával rendelkező, megfelelő munkatársakat kellett megtalálni. Büszke vagyok arra, hogy a csapat a rendelkezésre álló hagyományos és modern technikák minden csatornáját kihasználva sikeresen betöltötte a munkaköröket ? mondta Csete Klára, a BARE európai HR vezetője.

A BARE piacvezető megbízói ügyfélköre a szállodaipartól kezdve az autóiparon át egészen az FMCG (napi fogyasztási) és luxus termékekig terjed. A siker érdekében a Mystery Shopping tevékenység végrehajtásához olyan próbavásárlókkal dolgoznak együtt, akik a kliensek üzleti sikereihez saját vásárlásaik során szerzett élményük tárgyszerű visszajelzésével járulnak hozzá. Nyitottak és kíváncsiak az iparági újításokra, valamint pontos megfigyelő készségekkel rendelkeznek. Minden próbavásárlást speciális, a megrendelői igényeket és terméket figyelembe vevő tréning és vizsgafolyamat előz meg.

A próbavásárlók tapasztalataikat egy online kérdőívben rögzítik a látogatás utáni 24 órán belül, hogy a lehető legpontosabb képet tudják adni. A beérkezett online riportokat egy erre szakosodott csapat elemzi, javítja, majd a projekt lezárásaként a vállalti kapcsolattartók egyedi összefoglaló riportokat készítenek. Az eredmény minden esetben egy objektív leképezése annak a területnek, amely mérésre kerül; így például a versenytárs vagy a saját munkatársaik szakmai felkészültségéről, attitüdjéről, lojalitásáról, hogy mennyire tartják be a vállalat által meghatározott irányelveket, minőségi sztenderdeket. Ezt az alapinformációt tudják saját igényeik szerint felhasználni az üzleti növekedés ösztönzésére vagy a mért terület továbbfejlesztésére.

Henter Ágnes, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) Kormányzati Kapcsolatok Főosztályának főosztályvezető-helyettese arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy a szervezet feldata a kormány fő befektetésösztönzési céljainak teljesítése, egyúttal a két- és többoldalú nemzetközi gazdasági kapcsolatok előmozdítása azáltal, hogy professzionális segítséget nyújt a Magyarországon befektetni szándékozó külföldi vállalatoknak.

? Cégünk ebben az évben indította útjára a @ BARE we Care programját, melynek alapgondolata a részletekre való odafigyelés ? ami egyben a Mystery Shopping hivatás legfontosabb attribútuma is. Ez a program foglalja keretbe a BARE International azon tevékenységeit, amelyek nem köthetők szorosan a minőség-ellenőrző munkához, de fontosak a cég számára. Magyarországon kiemelt figyelmet kap részünkről a fiatal művészek támogatása, hiszen az egyetemekről évente kikerülő több száz művészdiplomás fiatal további sikeres pályafutása bizonytalan. Megfelelő támogatás nélkül a fiatal tehetségek pályaelhagyásra kényszerülhetnek, melyet ez a speciális lehetőség igyekszik áthidalni. Azzal, hogy a BARE International budapesti irodája ma megnyitja kapuit a látogatók és a sajtó képviselői előtt a kiállítás idejére és bemutatkozási felületet biztosít három fiatal festőművésznek, támogatni kívánja a kiemelkedő, feltörekvő tehetségek karrierjét ? nyilatkozta Guy Van Neck, a BARE International General Managere.

Vicky Martinez Dorr, a BARE International Global marketing managere volt az, aki kezdeményezte a felhívást. Ő maga is fest, képei szintén a budapesti iroda falát díszítik. Mélyen hisz abban, hogy ez a segítség akár nemzetközi karrierlehetőséget nyithat a fiatal képzőművészek számára.

Téglássy Anna 2011-ben diplomázott a Pécsi Tudományegyetem festő szakán, mestere Nyilas Márta volt. 2010-ben elnyerte az Amadeus Alkotói Ösztöndíjat. Linómetszeteiben a különböző formák mintázattá alakításával, illetve a látvány játékos, egyszerűsített megjelenítésével foglalkozik. Alkotásaival már találkozhattunk Szentendrén, Pécsett, valamint Budapesten.

Fusz Mátyás 2009-ben diplomázott a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának festő szakán, mestere Tolvaly Ernő volt. Munkáiban a tömegjelenségek szinkronizációs modelljeinek képi megjelenítésével foglalkozik. A tömegmozgás, tömegszimuláció, tömeg-kontroll, tömegnövelés, tömegmérés, tömegtehetetlenség, tömegmennyiség, tömegközlekedés, tömegkommunikáció, tömegmechanika csataképeken, tüntetéseken, koncerteken, piacokon, kis és nagy terekben, folyosókon, digitális modelleken.

Sipos Emő 2011-ben diplomázott Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának festő szakán, mestere Dr. Hegyi Csaba volt. A legtöbb nagyméretű munkáját kisméretű rajzok sokasága (ceruza, filc, kréta, szines papírok) előzik meg. ? Vonalak, színes formák, gesztusok kavalkádjainak rendszereit, a körülöttem áramló világ inspirálja. Megfigyelt dolgok, legyen az egy fa lombjának szerkezete, omladozó vakolatú fal felülete, látogatott kiállítások stb. Szeretnék minél többet dolgozni, új ötleteket megvalósítani, kiállításokon szerepelni ? mondta a művésznő.

Szóljon hozzá!