ZETApress

hírportál

Hazatérés Milánóból

Az utolsó nap is tartogatott meglepetéseket, de nagyon nem akartam magamat lefárasztani a vasárnapi hazaindulás előtt. A sajtóközpontban kezdtem, kisebb számítástechnikai zavart keltettem avval a kérésemmel, hogy nyomtatnák ki a képernyőkön látható napi programot ? folytatta Vígh Alex a vasárnap félbehagyott beszámolót.

A Hungexpónál ez kb. fél percet igényelt volna. 10 perc elmúltával kaptam egy A4-s lapot, aminek a negyed részére volt nyomtatva a kívánt anyag, még olvasható méretben. Este már ott volt az egész oldalas másolat, csak akkor már nem nagyon kellett. Minden esetre éltem a meghívással és ellátogattam a türkmén pavilonhoz. Már nagy volt a felhajtás, várták Gurbanguly Berdimuhamedow elnök urat.

A füvet csak azért nem kellett zöldre festeni, mert amúgy is elég zöld volt már. A szökőkút vizét viszont színesre festették, igaz fénysugárral? Késő délután meg is érkezett az elnök, nagy kísérettel. Megtekintettük Türkmenisztán pavilonját, majd a tetőkertben részt vettünk egy divatbemutatón. Jól tudom, nem lehet teljes képet alkotni a Világkiállításról, de néhány villanás erejéig talán sikerült betekintést nyújtanom a nyájas olvasónak!

Szóljon hozzá!