ZETApress

hírportál

Hullan Bea a Rátkayban

Bea világaHullan Bea, a szakma által is elismert, tehetséges festőművész legújabb kiállítása január 30-án péntekig látogatható a terézvárosi Rátkay Márton Klub Galériájában, a Városligeti fasor 38-ban. A kiállítás munkanapokon 9-től 18 óráig tekinthető meg ? tudatta Garay Tóth János.

A fiatal művésznő 2000 óta autodidakta módon fest elismert művészbarátok óvó segítsége mellett. Képei nagy népszerűségnek örvendenek. Olajfestményeit eleinte egyszerű kubista vonalvezetés jellemezte, azonban ez mára egyéni, sajátos stílussá alakult, ami nem behatárolható. A formákat és színeket páratlan módon alkalmazza, képei rendhagyóak. A hagyományos, természetelvű ábrázoló művészettel szembehelyezkedő stílusa magával ragadja a nézőt. Tájképein megjelenik a nagy szerelem, a Balaton, a borvidékek, Toszkána dombjai, Velence, Lisszabon is. Jellemzően közös motívum bennük az utak ábrázolása.

Hullan Bea: Világom titkai címmel rendezett kiállítását múlt kedden Szabó Sípos Barnabás színművész, festőművész nyitotta meg, közreműködött Hanczár György énekművész. A kiállításon a művésznő legújabb festményeiből tekinthető meg válogatás: 15 nagyszerű alkotás, melyekben a formák és színek Hullan Bea művészetét reprezentálják. Honlapja idekattintva elérhető.

Szóljon hozzá!