ZETApress

hírportál

Kiállítás az Opera Galériában

Október 15-ig lehet jelentkezni a november elsején nyíló Opera galériabeli kiállításra és pályázatra ? tudtuk meg Angyal Lászlótól. A képzőművészeti alkotások témája a repülés, a repülés szelleme a legtágabb értelemben, a madarak szárnyalásán, az ejtőernyősök zuhanásán, a ballonok, sárkányrepülők, vitorlázó-repülőgépek, és mindenféle merev és forgószárnyas légi-járművek repülésén keresztül egészen az űrhajózásig.

A repülés szelleme-díjra a képzőművészek festményekkel, grafikákkal, videó installációval pályázhatnak a tematikus nemzetközi pályázaton. A fődíj mellett különdíjak is odaítélhetők. A pályaműveket október 15-ig kell eljuttatni az e-mail címre. A kiállításra elfogadott alkotásokat bekérik az Opera Galériába, ahol a fődíj és a különdíjak lesznek odaítélve.

[nggallery id=7]

Opera Galéria

A budapesti Opera Galéria célkitűzése, hogy támogassa és reklámozza mind a nemzeti, mind a nemzetközi kortárs művészeket. A Galéria széleskörű ügyfélkörrel rendelkezik, amely magángyűjtőkből, építészekből, belsőépítészekből, üzletemberekből, kormányzati és diplomáciai személyiségekből és a társadalmi elit tagjaiból tevődik össze.

Az Opera Galéria különleges lehetőségeket biztosít klienseinek, hogy a gondosan kiválogatott és kiállításokon bemutatott kortársalkotásokat megtekinthessék és megvásárolhassák. A november 7-ig tartó kiállítás és pályázat a II. Nemzetközi Repülőfilm-fesztivál kísérő rendezvénye lesz.

Gasztrovizuális hétvége az Odeon Lloydban

Tegnap és ma került először megrendezésre az Étel, Ital, Film, Zene című gasztrovizuális hétvége, ahová nem csak a filmkultúra szerelmeseit, hanem a gasztronómia iránt érdeklődőket is szeretettel várták az Odeon Lloydba. A végleges program kialakítását sok-sok szervezés és egyeztetés előzte meg, éppen azért, hogy mindenki kedvére válogathasson a gasztronómiai- és a filmcsemegék között.

Szóljon hozzá!