ZETApress

hírportál

Esküvői előkészületek

Sztármenyasszonyok voltak a hétvégi esküvő kiállításon, mert Pataki Zita, Orosz Barbi és Dundika is tavasszal megy férjhez. Az igényes és magas színvonalú szolgáltatásokat kereső jegyespárok látogattak el a hétvégi Pearl Wedding Show-ra a Király utcai VAM Design-ba ? tudtuk meg Biár Gabitól. Fotóink Pearl Wedding Show/Nagyapáti István felvételei.

Több mint ötven kiállító, fashion show-k, tortakóstolás, zenekari-, fotós- és cinematográfus-bemutatók várták az érdeklődőket. Az érdeklődők pedig jöttek is szép számmal, köztük hazai hírességek is, akik épp érintettek is a témában. Pataki Zita vőlegényével érkezett a kiállításra, míg Dundika és Orosz Barbara egyedül válogatott a ruhaköltemények és a tortacsodák között.

Nagy családi esküvőn lesz, s mivel mindketten vidéken születtünk, nem is volt kérdés, hogy elhagyjuk a fővárost, s a Mátra egyik csodás településére szervezzük a szertartást és a lagzit is ? kezdte mesélni csillogó szemmel Pataki Zita. ? Azt még nem tudom, pontosan milyen lesz az esküvői ruhám, de a kialakult stílusomtól biztosan nem fogok eltérni: elegáns, finom szabásvonalú ruha, enyhén hullámos haj, natúr smink. Sok kérdésben még bizonytalanok vagyunk, ezért is jöttünk el Attilával az esküvő kiállításra, kaptunk is remek ötleteket. A lényeg egyébként, hogy ez a nap felejthetetlen és boldog legyen.

A Pearl Wedding Show célja az volt, hogy a különlegességek bemutatásával újra ünneppé varázsolja az esküvőt. A statisztikai adatok szerint a házasságok száma már nem csökken olyan mértékben, mint korábban. Az idei év első kilenc hónapjában több mint 30 ezer házasságkötést regisztráltak, amely okot ad a bizakodásra, hogy az emberek számára igenis fontos a házasság intézménye. Ez a reményteljes tendencia pedig az esküvői szolgáltatások piacán is megmutatkozhat. ? Az esküvőnek felejthetetlen és tökéletes napnak, igazi ünnepnek kell lennie. Az ehhez szükséges körülményeket pedig csak a legjobb szolgáltatók biztosíthatják ? mondta Deményné Marada Gyöngyi, a Gyöngyszem Esküvőszervező tulajdonosa, a kiállítás főszervezője.

Tökéletesen egyetértek a rendezvény szervezőivel ? vette át a szót Orosz Barbara, aki májusban mondja ki a boldogító igent. ? A legapróbb részletekig összeállt már a fejemben a nagy nap forgatókönyve, épp csak néhány apróság kérdéses még. Tudom, milyen lesz a ruhám, megvan a helyszín, a dekoráció színvilága, a vőlegényem öltözéke ? ami tőlem függ, az kész. A párom biztosan készül meglepetésekkel, és a gyűrűt is ő választja majd ki. Az ékszer- és a nászút-kérdésbe azt hiszem, bele sem szólhatok ? nevetett a tv2 Tűsarok című műsorának producer-műsorvezetője.

Dundika is várja már a tavaszt, hiszen gyermeke édesapjával, Majkával akkorra tervezik az esküvőt. ? Már a lánykérésnél kijelentette, hogy nem tud majd a szervezésben részt venni, ezért ne is haragudjak rá ? mesélte Dundika. ? Igazából az esküvővel is csak azért várunk még pár hónapot, mert Petinek nincs egyetlen szabad szombatja sem, annyit koncertezik. De hogy őszinte legyek, egyedül is borzasztóan élvezem az esküvőszervezést. A hétvégén mindenféle ötlettel gazdagodtam, olyan csodálatos tortákat láttam, hogy elállt a szavam. A Pearl Wedding Show-n tényleg a legszínvonalasabb kiállítókat vonultatták fel a szervezők. Láttam izgalmas ékszereket, például nyakéket 1,9 millió forintért ? be is számolok majd részletesen Majkának, ha esetleg meg akar lepni, tudja, hol keresse ezeket a különlegességeket kínáló üzleteket ? mosolygott a modell.

Szóljon hozzá!