ZETApress

hírportál

Designer Aukció a Kiscelliben

A Kiscelli Múzeum a FashionDays támogatásával, újabb programmal, a Divat éjszakájával várta tegnap vendégeit ? tudtuk meg Szabó Virágtól. A fotók F. Szalatnyay Judit felvételei.

Az augusztus 21-ig látogatható STREET FASHION MÚZEUM című kiállítás exkluzív tárlatvezetése, személyre szabott stílustanácsadás, Nicolas N. Jovanovic nemzetközi sminkmester bemutatója és 44 aukcióra bocsátott tervezői darab várta a divat és a szépségápolás szerelmeseit. A legnagyobb érdeklődés a Designer Aukciót övezte, ahol több mint 200 ember licitált kiemelkedő magyar tervezők és stylistok egyedi ruhadarabjaira és kiegészítőire, illetve a FashionDays felajánlásának köszönhetően a legnagyobb nemzetközi divatházak kreációira. Mint kedden megírtuk, minden darab 1000 forintos kikiáltási árról indult, és a végösszeg csakis a vásárlókon múlt.

Az árverés legnagyobb érdeklődésre számot tartó darabjainak a Je Suis Belle nyári ruhája, a Mono Fashion által felajánlott különleges Nubu maxiruha, Anh Tuan és az Artista táskái, illetve Calvin Klein tűsarkú cipője és trencskója bizonyultak. Az árverésre került darabokat idekattintva tekinthetjük meg. A szervezők minden látogatónak, licitálónak és az árverési tételek felajánlóinak ezúton is köszönik a támogatást. Az árverésből befolyó több mint 200 ezer forintot a textilgyűjtemény gyarapítására fordítja a múzeum.

Az aukció mellett rengeteg hölgy vett részt az olasz filmgyár, a Cinecitta egykori sminkmesterének, Nicolas N. Jovanovic-nak a bemutatóján is. A Nicolas Make-up Academy vezetője számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve szépségéről gondoskodott már, most azonban a közönség soraiból választotta modelljeit és mutatta be a hírességek make-up trükkjeit. Mindemellett a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetésén is részt vehettek az érdeklődők, illetve egész este a hg.hu stylist-jei segítettek a látogatóknak abban, hogy megtalálják saját stílusukat, a leginkább hozzájuk illő fazonokat és színeket.

Sem a Street Fashion Múzeum kiállítás, sem a Designer Aukció nem jöhetett volna létre az online vásárlói klub támogatása nélkül, amely a legnépszerűbb divatmárkákat és feltörekvő designerek kollekcióit kínálja igen kedvező áron naponta megújuló akcióiban, ezáltal napi beszerzési forrást jelent azoknak, akik öltözködésükben is meg szeretnék mutatni egyedi stílusukat.

Szóljon hozzá!