ZETApress

hírportál

Akusztikus Bútorok

Otthonunk kialakításánál a tárgyak harmóniájára törekszünk, különös gonddal választjuk ki a kanapét, a szőnyeget, a lámpákat vagy a székeket, amelyekből annyira széles a választék, hogy sokszor csak hosszú vívódás után tudunk dönteni ? tudtuk meg a Nyitott műhelybeli sajtóreggelin.

Bizsók Vajk, az Akusztikus Bútorok megálmodója, Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke, Somogyi Réka selyemfestő művész és Dr. Károlyi Antal cégvezető arról beszélt, hogy nehezebb a helyzetünk, ha minőségi és szép hangfalat keresünk, olyat, amelyik színében, formájában, anyagában illik a modern, a minimál, a vintage, netán a klasszikus stílusban berendezett lakásunkhoz.

Mostantól azonban csak a képzeletünk szabhat határt annak, ha szívesebben hallgatnánk zenét egy egyedi tervezésű, a belső tér stílusához illesztett hangsugárzóból, mert bemutatkoznak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű Akusztikus Bútorok.

Az Akusztikus Bútorok különlegessége együttesen rejlik a meglepő formák, színek és anyagok használatában, valamint a termékek mögötti filozófiában. ? Számunkra az az elsődleges szempont, hogy az adott tér stílusával összhangban, a vevő egyéni ízléséhez igazítva alkossuk meg az Akusztikus Bútorokat ? mondta Bizsók Vajk, a termékek megálmodója, a Manufaktúra ügyvezetője. ? Ugyanennyire odafigyelünk a kiváló hangminőségre is, ezért minden egyes hangsugárzót akusztikailag egyenként bemérünk, hogy a zenehallgatás igazi élmény legyen. Büszkék vagyunk arra, hogy a kézi készítés miatt minden termékünk egyedi ? tette hozzá Vajk.

A stílusos hangsugárzók elnevezése onnan ered, hogy azok minden térbe bútorként is illeszkednek, sőt vannak olyan Akusztikus Bútorok, amelyek más funkcióval is rendelkeznek, így akár a puffok, lámpák vagy szobainasok is zenélhetnek. Az egyedi hangfalak variálhatók is, például könnyen lecserélhető a kedvenc fotóinkat ábrázoló fali hangsugárzó előlapja másik képre, de a piros mélysugárzó puff is hamar megváltoztatható új kanapénk színére.

A lehetőségek száma végtelen, az alkotók igény esetén művészek, iparművészek bevonásával is készítenek Akusztikus Bútorokat. ? Izgalmas kifejezési lehetőséget jelentenek számomra ezek a lakberendezési tárgyak, és szeretek egy ilyen alkotószellemű közösségben dolgozni ?mondta Somogyi Réka selyemfestő, a Manufaktúra egyik művésze.

A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra azt vallja, hogy a hangsugárzók és az akusztikai kiegészítők is ugyanolyan fontos és meghatározó szereplői egy térnek, mint a többi lakberendezési tárgy. Épp ezért kiválasztásuk és tervezésük ugyanannyi figyelmet érdemel, mint a helyiség más elemei. Az Akusztikus Bútorok nemcsak otthonok, hanem kávézók, éttermek, szállodák és más üzlethelyiségek különleges díszei is lehetnek.

A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra

A cég az Akusztikus Bútorok fejlesztője, tervezője és gyártója. Az Akusztikus Bútorok egyedi tervezésű, kézzel készített, minőségi hangsugárzók, amelyeket a Manufaktúra színében, formájában és anyagában mindig az adott térbe illeszt. Az Akusztikus Bútorok kiváló hangminőségét az garantálja, hogy a Manufaktúra csapata minden terméket akusztikailag egyenként bemér. A Manufaktúra egyes termékei művészek, iparművészek bevonásával készülnek.

A vállalkozás filozófiája szerint egy belső tér berendezésénél a hangsugárzók kiválasztása ugyanannyi figyelmet érdemel, mint a többi lakberendezési tárgy. Az Akusztikus Bútorok különlegessége együttesen rejlik a meglepő formák, színek és anyagok használatában, valamint a termékek mögötti filozófiában. A Manufaktúra magánszemélyeknek, kávézóknak, éttermeknek, szállodáknak és más üzlethelyiségeknek is kínálja formabontó termékeit.

Szóljon hozzá!