ZETApress

hírportál

Veteránautók előjegyzésre

A hosszú hétvégén a SYMA Csarnokot veteránautók tucatjai lepték el. Az Oldtimer Show óriásplakátjai hetek óta kinn vannak, híreik az Interneten is olvashatók. Tegnap délelőtt én is kilátogattam, de a sajtóregisztrációt hiába kerestem. Előzetesen kellett volna jelentkeznie! ? igazított el a biztonsági őr az első kapunál.

Megtudtam az ajtónállótól, hogy a bejelentkező újságíróknak már előzetesen kiküldték a sajtóbelépőket, utólagos regisztrációra nincs lehetőség. A ?későn ébredőket? már csak látogatói jeggyel engedhetik be, melyet a pénztárnál lehet megvásárolni, s reklamációnak helye nincs. Ennél már csak az volt az érdekesebb, hogy a második kapu őre viszont egy listáról beszélt, mely alapján az első bejáratnál engedik be az újságírókat.

Nem értem a szervezők logikáját. Milyen pluszbevételre akarnak így szert tenni? Akit sajtójeggyel nem engednek be, úgysem veszi meg a több ezer forintos belépőt! Inkább hazamegy anélkül, hogy tudósítana az autókról. Ha beengednék, ingyen reklámot adna a rendezvénynek. Akkor meg nem lenne jobb, ha mégis inkább hagynák dolgozni? Az autókat az elő nem jegyzett tudósító amúgysem tudja ellesni a fizető nézők elől. Vagy lehet, hogy csak az őrök nem voltak képben, s ezért beszéltek össze-vissza?

Szóljon hozzá!