ZETApress

hírportál

Lakáskultúra orchideával

Lakáskultúra élőben tízezer négyzetméteren. Százhúsz kiállító és különleges orchidea fesztivál lesz hétvégén a Lakáskultúra élőben című kiállításon, a SYMA Csarnokban ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A legújabb bútorok, a legkorszerűbb világítástechnikai eszközök, trendi anyagok és színek, egyedi dekorációk, minden, ami lakberendezés egy helyen. Ez az idén nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Lakáskultúra Élőben kiállítás, amely március 11-től 13-ig közel tízezer négyzetméteren várja a közönséget.

Az év első nagyszabású lakberendezési kiállításán több mint százhúsz hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be új kollekcióját, legyen szó bútorokról, textilekről, dekorációról, burkolásról vagy épp világítástechnikáról. Tízezer négyzetméteren kel életre mindaz, amihez otthonunk csinosítására, berendezésére szükségünk van. A hazai trendeken túl a szerb, lengyel, osztrák, román és egyiptomi lakberendezési kultúra is bemutatkozik. A látogatókat ráadásul a standokon ingyenes tanácsadással szakemberek és lakberendezők segítik, hogy az akciós ajánlatok között megtalálják a legoptimálisabb megoldást álmaik megvalósítására.

A Lakáskultúra Élőben idén is igazi családi programot kínál, hiszen miközben gondolataink egy-egy új berendezési tárgyon vagy a lakás átfestésén járnak, addig a rendezvény színpadán sztárvendégek szórakoztatják a közönséget és saját otthonuk titkaiba is bepillantást engednek, a legkisebbek pedig a játszósarokban kapcsolódhatnak ki a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. A kiállítás és vásár kísérő rendezvénye az Ízlelő show, ahol különleges ízek teszik még élvezetesebbé a látogatást. Aki pedig újonnan berendezett lakását egy gyönyörű orchideával tenné tökéletessé, megteheti, hiszen a ?C? pavilonban található Orchidea Fesztiválon.

A kétezer-hatszáz négyzetméteren pompázó különleges virágok kiállítására kedvezményesen juthatnak be a Lakáskultúra Élőben vendégei. Érdemes tehát előkészíteni az alaprajzokat és centimétert ragadni, hiszen minden adott lesz március második hétvégéjén, hogy még harmonikusabbá varázsoljuk otthonunkat.

Lakáskultúra Élőben ? március 11-12-13-én a Dózsa György út 1-ben minden nap 10 és 18 óra között. Azok az érdeklődők, akik regisztráltatják magukat a Lakáskultúra honlapján, a teljes árú felnőtt jegyet 500 forinttal olcsóbban kapják meg a helyszínen.

A SYMA Sport- és Rendezvényközpont könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedési eszközökkel, többek között a 2-es metróval. A vidékről érkezőknek, akik a Volánbusz járatait veszik igénybe, csak az odafele jegyet kell megváltaniuk, visszafele már ingyen utazhatnak, ha a kiállítás helyszínén, a rendezvényszervező EME?Hungary standján lepecsételtetik a jegyüket. Nem csak a visszautat ?nyerik? meg, de további értékes nyereményeket is. Íme: egyhetes törökországi üdülés két személy részére a Best Reisennel; egy kétszemélyes hosszú hétvége a Hotel Európa Fit superiorban, Hévízen; autóbuszjegy (oda-vissza) két személy részére Velencébe; egy MP4 lejátszó, digitális fényképezőgép; egy szórakoztatóelektronikai szett (házimozi); egy nagy értékű lakberendezési utalvány.

Egy felnőttjegy ára 1500 forint, melyre a következő kedvezményt nyújtják a rendezők: aki a különböző lapokban megjelent Lakáskultúra Élőben hirdetés alján található kupont kivágja, s a jegyváltáskor a pénztárnál bemutatja, a kiállítás pénteki napján 400 forint, a szombati és vasárnapi alkalmakkor 200 forint kedvezményben részesül. Egy jegy vásárlásakor természetesen csak egy kupon, illetve egyféle kedvezmény érvényesíthető. Az elővételben vásárolt teljes árú jegy 200 forinttal olcsóbb. Nyugdíjasok és diákok 950 forintos jegyet válthatnak. A családi jegy (2 felnőtt és 3 gyerek esetén, 7?14 éves korig) 3300 forintba kerül. A 6 éven aluliak ingyen látogathatják a rendezvényt. Országos jegyértékesítés, elővétel a Ticketpro hálózatán.

Szóljon hozzá!