ZETApress

hírportál

Művészek a Barcsayban

Holnap 17 órakor folytatódik a Művészek, ugyanarról másképp-sorozat. Szabó Győző színművész tart különleges tárlatvezetést a tervezőgrafika szakirány diploma-kiállításán Felsmann Tamással a Magyar Képzőművészeti Egyetem Barcsay-termében.

Művészek, ugyanarról másképp a Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika és szobrász diploma-kiállításain. Csütörtökön 17 órakor az érdeklődők Tóth Krisztina íróval és Farkas Ádámmal találkozhatnak az epreskerti végzős szobrászok tárlatán.

Az egyetem a 2010-es diploma-kiállítások és védések alkalmával rendhagyó tárlatvezetés-sorozatot indított Művészek, ugyanarról másképp címmel. A hetente váltakozó szakok kiállításain más-más művészeti ágak képviselői osztják meg véleményüket és elképzeléseiket az egyetem által delegált művésztanárral és a látogatókkal.

A most zajló tárlatok minden héten keddtől csütörtökig 10-18 óra között és pénteken 10-15 óra között tekinthetők meg a Magyar Képzőművészeti Egyetem Barcsay-termében és az Aulában ? tudtuk meg Balogh Mátétól.

Szóljon hozzá!