ZETApress

hírportál

Pálinka a Városházánál

Szoborba öntött palack és üvegre festett gesztusszerű festmény mellett van, amelyik kortyolgatás mellett izgalmas optikai jelenségre is fényt derít ? láthatjuk csütörtök délután 4 órától a Rézangyal Art Collection pálinka-kóstolással egybekötött megnyitóján ? tudatta Németh Andrea Lulu.

Láthatunk olyat is, amikor test és lélek egy ágyas meggyel teli üvegen átnézve játékosan egészíti ki egymást. És nem utolsósorban találkozhatnak Rézszeder angyalka szuperhőssel is, aki fogja kistáskáját, hogy fényt csiholjon az éjszakában. Rézangyal ART COLLECTION ? vagyis amikor a palack kaméleon módjára eggyé válik a képpel és műalkotássá lényegül.

A Rézangyal pálinkás csapat kezdeményezésére a Várfok Galéria fiatal tehetségeket felfuttató filiáléjával, a Spiritusz Galériával együttműködésben művészi koncepciókkal átitatott, újraértelmezésekkel ágyazott pálinkás-palackok láttak napvilágot ? írtuk meg még március ídusán.

A kortárs kollekció első darabjai Abonyi Alma, Appelshoffer Péter, Kútvölgyi Léna, Tesch Katalin és Zhenia Bozukova alkotásai. A kiállítás május 7-től 9-ig tekinthető meg a Spiritusz Galériában, a Madách Imre utca 3-ban 11 órától 19-ig.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Spiritusz kortárs műtárgyakban | ZETApress

Szóljon hozzá!