ZETApress

hírportál

Kaland az esőerdőben

Kincskereső játék és kiállítás nyílt szeptember 17-én szombaton a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a városligeti Vajdahunyad várban. Megtekinthető november 27-én vasárnapig hétfő kivételével 10-től 18 óráig 04-től 99 éves korig. 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot, melynek bejárása kb. 1 órát vesz igénybe.

A látogatók kiállításba lépve megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek. Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről-lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, és játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt birodalom elveszett aranykincsének eredjenek a nyomába. A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A Kaland az esőerdőben című kincskereső játék és kiállítás 700 m2-én rengeteg felfedezni-valóval és ajándékkal várja a látogatókat. Gyere és lépj közel a titkokhoz! A kiállítás az F Exhibition szervezésében valósul meg. Belépőjegyárak, felnőtt: 2500 forint, gyermek (03-tól 18 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól): 2200 forint, csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport): 1500 forint, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek): 8500 forint. A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Szóljon hozzá!