ZETApress

hírportál

Kaland-Vár másodszor a Vajdahunyadvárban

Tegnap ismét megnyitotta kapuit a kalandok vára, ahol a játéké a főszerep. A második Kaland-Vár Játékkiállításon és vásáron az eddiginél nagyobb területen ismerhetik meg a látogatók a hazai és nemzetközi játékkészítő műhelyek termékeit, újdonságait. A rendezvényen ezer élményt kínálnak számunkra a különféle készségfejlesztő és társasjátékok, a kreatív, tradicionális elemeket felhasználó játékkészítők, a játékvilág klasszikusaitól a babáktól, mackóktól az autókon, fajátékokon át a digitális szórakoztató eszközökig.

A vajdahunyad-várbeli kiállítók, programjaik, a helyszíni játékok és a gyönyörű helyszín felhőtlen szórakozást, ezer kalandot, igazi családi programot ígér. A gyermeknap előtti hétvégén zenés, táncos előadásokat szerveznek, ahol lehetőség nyílik a közös éneklésre, táncra is. Bábszínházak, népzenét és népmesét előadó társulatok fogadták el a meghívását.

A rajzfilmek kedvelői magyar animációs filmfesztivált nézhetnek. Ma és holnap a helyszínen a gyerekek rajzfilmkészítést is tanulhatnak. Külön színfoltot jelent a rendezvényen a gyerekkönyveket kínáló könyvutca. Idei újdonság, hogy péntektől vasárnapig naponta két alkalommal (délelőtt 11, és délután 3 órakor) megrendezésre kerül a lovagi torna. Modell és makett-bemutatók, helyszíni sorsolások, játszóházak és számos új játék várja a látogatókat. A rendezvény díjmentesen látogatható holnap estig 10-től 18 óráig!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Újabb Kaland-Vár a Városligetben

Szóljon hozzá!