ZETApress

hírportál

IoT kiállítás Újpesten

IoT megoldások kiállítását és versenyét szervezik a jövő hét közepén Újpesten – tudtuk meg sajtósaiktól. Hazai és külföldi vállalatok vesznek részt az M2M fejlesztések és szolgáltatások seregszemléjén.

IoT megoldások kiállítását, konferenciáját és versenyét rendezi meg második alkalommal a MOHAnet Mobilsystems Zrt. május 25-26-án. A Yettel IoT Live Show-n 27 hazai és külföldi cég, köztük a Yettel, az Albacomp, a Konica Minolta mutatja be okos megoldását az újpesti UP Rendezvénytérben. Az esemény egyik izgalmas pontjának az IoT Nagydíj ígérkezik, amelyen számos vállalat méri össze M2M fejlesztését. A győztes megoldásról szakmai zsűri dönt.

Az IoT megoldások egyértelműen az életünk részévé váltak, a privátszférában és a munkakörnyezetben is egyre több az olyan alkalmazás, amely online, a gépek kommunikációja által nyújt segítséget vagy támogatást a hétköznapokban. Idén második alkalommal rendezi meg a MOHAnet Mobilisystems Zrt. május 25-26-án szerda-csütörtökön a Yettel IoT Live Show elnevezésű szakmai kiállítást, konferenciát és versenyt, amelynek az a célja, hogy bemutassa és népszerűsítse a hazánkban elérhető, különböző iparágakban megjelenő IoT és ipar 4.0 megoldásokat.

A technológiai fókuszú, üzleti rendezvényre összesen 27 vállalat hozza el legújabb IoT fejlesztését, de a kiállítás mellett számos szakmai előadás is várja az érdeklődőket az UP Rendezvényházban. Az esemény részeként sor kerül a Yettel IoT Live Show Megoldás-szállítói Versenyére is, amelyre a kiállítók mellett bármely piaci szereplő beadhatja pályázatát. A nevezők a helyszínen, egy külön szekcióban, saját kiállítói pulton mutathatják be megoldásukat. A Yettel IoT Live Show Nagydíj összdíjazása 3 millió forint, amelyről szakmai zsűri dönt, ráadásul az első három helyezett ősszel, a Yettel Next elnevezésű exkluzív rendezvényre is eljuthat az esemény főtámogatójának jóvoltából. Emellett egy különdíjat és egy közönségdíjat is kiosztanak a szervezők.

Az IoT Live Show egy technológia rendezvény, amely szakít a hagyományos iparági kiállítások felépítésével. Az eseményen egy iparágat legfeljebb két vállalat képviselhet, ezáltal a kiállítói réteg nem kizárólag egy szektorra fókuszál, így számos területbe betekintést nyerhetnek az esemény látogatói. A kiállítóinkban az a közös, hogy mindegyik társaság az IoT technológiát alkalmazza. A MOHAnet a rendezvény főszervezőjeként elkötelezett az értékteremtés és a minőségi IoT szolgáltatások iránt. Kezdeményező szerepet vállalunk az IoT technológia hazai képviselőinek aktív népszerűsítésében, ennek érdekében megalapítottuk a Dolgok Internete Szakmai Közösséget, a DISZK-et, valamint eltökéltek vagyunk az egyes megoldások alkalmazási területeinek megismertetésében is – tájékoztatott Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója.

Az NMHH legfrissebb mobilpiaci jelentése alapján a Yettel 40%-os részesedéssel Magyarországon piacvezető az aktív M2M kártyák területén. A pozíciónk további erősítéséhez elengedhetetlen a releváns mobilhálózati képességek biztosítása és, hogy további új, innovatív partnerekkel lépjünk kapcsolatba és bemutathassuk szolgáltatásainkat. Ennek kitűnő fóruma az IOT Live Show – mondta el Fülöp Gábor, a Yettel Magyarország üzleti értékesítési és marketing igazgatója, a Yettel IoT Live Show zsűribizottságának elnöke.

A Yettel IoT Live Show-ra a belépés ingyenes, mindössze egy előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a látogatók idekattintva tehetnek meg. A rendezvény online is követhető lesz, amelyre szintén a weboldalon jelentkezhetnek az IoT megoldások iránt érdeklődők. A rendezvényen az alábbi cégek vesznek részt kiállítóként:

Albacomp RI Kft.
AxxonSoft Hungary Kft.
BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.
CASON Mérnöki Zrt.
Chameleon Smart Home Zrt.
Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH
Gamma Labor Kft.
IFUA Horváth & Partners Kft.
Innoskart Digitális Klaszter
IMM-Data Kft.
IoT Hungary Kft.
Konica Minolta Magyarország Kft.
Lingemann Hungary Kft.
M2Mcom Kft.
Macro Budapest Kft.
MOHAnet Zrt.
Nextent Informatika Zrt. & Smart Hotel Solution Zrt.
OrthoGraph Kft.
Rubin Informatikai Zrt.
S&T Consulting Hungary Kft.
Seacon Europe Kft.
Smart Lynx Kft.
Streamnet Zrt.
SuperiorPentest Informatikai Biztonsági és Tanácsadó Kft.
SURVIOT Monitoring Kft.
Yettel
ZANE systems Kft.

A MOHAnet Mobilsystems Zrt.

A telemetriai eszközöket fejlesztő és gyártó vállalatot Mozgó Zsolt és Havasi Zoltán alapította 2006-ban, amely töretlen hazai és nemzetközi fejlődésének köszönhetően 2009-től új társasági és szervezeti formában, MOHAnet Mobilsystems Zrt. néven folytatta tevékenységét. A saját termékek segítségével vagyon- és tűzvédelmi berendezések, segélyhívó- és járőrellenőrző rendszerek, felvonók, ózongenerátorok, valamint italhűtők és bolti polcok fogyáskövetésének távfelügyelete nyújtható, melyhez az alkalmazott kommunikációs technológia nemzetközi lefedettséget biztosít. A felsorolt területek igényeit mindössze két készülékkel: egy moduláris átjelzővel és/vagy egy alkalmazás specifikus telefonkészülékkel oldja meg a cég, melyről bővebb információ honlapjukon olvasható.

Szóljon hozzá!