ZETApress

hírportál

AMTS 2022

Január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben. Idén egy egyedi Mazda MX-5 Roadster kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n – tudatta Szőke László sajtófőnök.

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében pedig ismét egy egyedi roadster talál gazdára!

Ahogyan immáron 16 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye, a 2022-es AMTS. A Hungexpót benépesítő show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért öt pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában ezernél is több jármű-különlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Ddrift Show-t is láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

A tuningalapot egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster adja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik a Westend alsó szintjén, a Millennium udvarban, január 27-én csütörtöktől. A show szakemberei szokás szerint ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.

Az autót az AMTS bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlása, mellyel tulajdonosa online regisztrálhat a nyereményjátékon – ezután pedig már csak a sorsoláson kell izgulni!

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, Ford Mustang, Porsche Boxster S és Mini Cooper Coupé modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, típushoz gyártott módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 4 nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis.

A január 27-én csütörtökön 10 órától induló nyilvános átépítés helye a Westend bevásárlóközpont Váci úti Millennium udvara, ahol a mini-autókiállítás keretei között folynak majd a munkálatok minden nap 19 óráig. Az elkészült nyereményautót pedig január 31-én hétfőn lehet megtekinteni ugyanitt, de az AMTS-ig is még számos autós rendezvényen találkozhatnak vele az érdeklődők.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében, május 27-én péntektől 29-én vasárnapig a Hungexpon. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának! Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
101 EV Park – Nemzetközi Elektromobilitás Expo – elektromos autó kiállítás
Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek
Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
DRIFT és GYMKHANA Show – A látványos autósportok exkluzív bemutatkozása
OFF-ROAD Show – Minden, ami terepautó, látványos, épített pályán
Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
SUV és Pickup Zóna – szabadidő-autó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

Szóljon hozzá!