ZETApress

hírportál

Bank a szántóföldön

Az MKB Pénzügyi Csoport ismét a MEGFOSZ-szal közösen jelenik meg az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén – tudatta a MKB Bank Nyrt. és az MKB-Euroleasing Zrt.

Az MKB Bank az MKB-Euroleasinggel és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen vesz részt június 9-10-én szerda-csütörtökön a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva agrárszakmai kiállításon.

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az ország legnagyobb szabadtéri kiállítása, ahol a gazdálkodók megismerkedhetnek az innovatív technológiákkal, a legújabb kutatási eredményekkel és számos bemutatót tekinthetnek meg, hogy a megszerzett tudás segítségével fejlesszék gazdaságukat. Hosszú idő után ez lesz az első nagy, országos jelentőségű agrárrendezvény, ahol személyesen találkozhatnak az agrárszakma szereplői.

Az MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten fontos a magyar agrárium jelene és jövője, ezért fontosnak tartjuk, hogy az agrárium egyik legjelentősebb szakmai rendezvényén évről-évre részt vegyünk. Büszkék vagyunk rá, hogy stratégiai partnerünk, a MEGFOSZ a kiállítás társszervezője és egyben az MKB Pénzügyi Csoport társkiállítója is. A kétnapos rendezvényen 200 m2-es figyelemfelkeltő közös standon jelenünk meg. A versenyképes ajánlatok mellett interaktív programokkal várjuk az érdeklődőket. Az MKB-Euroleasing jóvoltából pedig egy Nissan X-Trail típusú terepjárót állítunk ki.

Az MKB Agrárpartner Program és az MKB Pénzügyi Csoport széleskörű szolgáltatásokkal, a gazdák igényeihez igazodó termékportfólióval és modern digitális megoldásokkal képes az agrárium szereplőinek igényeit kiszolgálni. A NAK Szántóföldi Napokon az MKB Pénzügyi csoport mellett a Takarékbank is részt vesz főszponzorként, illetve a Budapest Bank is képviselteti magát, így a Magyar Bankholding Zrt. megalakulása óta ez lesz az első rendezvény, amelyen a tagbankok egyszerre jelennek meg, hogy tovább erősítsék piaci pozíciójukat.

Az MKB Bank és a magyar gazdaság számára is kiemelten fontosak az agrárium szereplői. A pandémia bebizonyította, hogy mekkora szükség van a hazai termékekre, a hazai gazdálkodókra. Szakmai tudásunkkal, termékfejlesztéseinkkel és digitális megoldásainkkal azon vagyunk, hogy segítsük őket minden helyzetben – mondta Ginzer Ildikó, MKB Bank vezérigazgató-helyettese.

Büszkeséget és örömet jelent számomra, hogy működésünk bebizonyította: a hosszú távú siker alapja a korrekt hozzáállás és az ügyfél megbecsülése. A járvány visszaszorulását követően, a gazdaság fokozatos újraindulásával a lízingpiac erőteljes növekedésére számítunk. Az elmúlt egy évben a mezőgazdasági eszközfinanszírozás tovább erősödött, és kereskedő partnereinkkel együttműködve azon dolgoztunk, hogy továbbra is a legjobb finanszírozási megoldást nyújtsuk ügyfeleink számára – mondta Vály Judit, MKB-Euroleasing vezérigazgatója.

Bizonyára nemcsak nekünk, szervezőknek, de a látogatóknak is hiányzott már a személyes találkozás, nagy örömünkre szolgál tehát, hogy ismét megnyithatja kapuját az ország egyetlen szabadtéri álló- és mozgógépes kiállítása. Talán mindannyian tudják, hogy a közeljövőben jó-néhány lehetőség kínálkozik majd fejlesztésre, pályázat benyújtására, legyen szó kertészeti, vagy digitális elképzelésről. A tájékozódásra itt Mezőfalván minden lehetőség adott, hiszen szinte az összes kiállító rendelkezik azokkal a gépekkel, eszközökkel, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres pályázathoz – mondta Harsányi Zsolt, MEGFOSZ elnöke.

Szóljon hozzá!