ZETApress

hírportál

Egyedül finanszíroz az MKB-Euroleasing

Az MKB-Euroleasing, az MKB Pénzügyi Csoport tagjaként önálló standdal jelenik meg a hétvégén megrendezésre kerülő Budapest Autó Show-n. Az eseményen az MKB-Euroleasing a finanszírozó cégek között egyedüliként képviselteti magát ? tudatta Manger Eszter vállalati kommunikátor, Marketing és Kommunikáció Igazgatóság.

A Millenáris Park B-épületében ? a kiállítóknak köszönhetően ? az érdeklődőknek lehetőségük nyílik megismerni a 2019-es év autós újdonságait, megtekinteni és kézzel foghatóvá tenni a legnagyobb autós márkák legújabb modelljeit, továbbá konzultálni neves hazai szakemberekkel és márka-nagykövetekkel.

Az MKB-Euroleasing ? Magyarország egyik legnagyobb és talán legdinamikusabban fejlődő lízingvállalata ? egyedüli finanszírozóként állít ki a neves eseményen, amelynek központi témája a környezetvédelem és a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés. Vezető lízingvállalatként az MKB-Euroleasing számára fontos a fenntartható jövő, így a rendezvényen való megjelenés fókuszában főként új, környezetkímélő gépjárművek finanszírozása áll. Az MKB-Euroleasing jelenléte ebben a szegmensben a legerősebb a piacon ? ezzel is elősegítve számos használt, alacsonyabb környezetvédelmi besorolású autó lecserélését új, modern technológiával rendelkező gépjárművekre, egyben hozzájárulva az autók városi környezeti terhelésének csökkentéséhez.

2020-as terveik közt szerepel olyan megoldások, technológiák bevezetése, melyek nemcsak az egyszerűbb, digitális ügyintézést teszik lehetővé, hanem egyben hozzájárulhatnak egy, a jövőben élhetőbb környezet fenntartásához is. Az MKB-Euroleasing letisztult látványos standdal, kedvezményes finanszírozási ajánlatokkal, kvízjátékkal és ajándékkal vár minden autó, lakóautó, motor és elektromos autó iránt érdeklődőt!

? Anyaként fontos számomra, hogy közös erővel olyan vállalatot építsünk, amely a klasszikus értékrend megtartása mellett képes a legújabb technológiákat felhasználva egy piacvezető, környezettudatos vállalattá válni, meghatározza a piaci trendeket és így alakítja a jövőt egy, a gyermekeink számára is élhetőbb jövővé ? mondta el Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója.

Szóljon hozzá!