ZETApress

hírportál

Édenkert a Vajdahunyad várban

Zártkörű rendezvényen mutatkozott be a ZEMA ékszermárka legújabb kollekciója tegnap este a Vajdahunyad vár I. emeletén. A rendezvény fővédnöke: Szíjjártó-Nagy Szilvia, az est háziasszonya: dr. Csisztu Zsuzsa, a sztárfellépő: Keresztes Ildikó volt. Köszöntőt mondott: V. Németh Zsolt agrárminiszteri biztos.

A ZEMA porcelán ékszerház termékei mind saját tervezésű és kivitelezésű darabokból állnak, amelyek manufakturális gyártással a családi vállalkozás pálházi üzemében készülnek. A márka különlegessége, hogy az egyedi forma- és mintavilágú termékpaletta minden egyes darabja porcelánkészítő szakemberek keze munkáját dicséri. A ZEMA saját terveit követően a kezdeti formákat szobrászművészek készítik, majd ezt követően az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelánfestők végzik.

A prémium minőségű ékszerek további védjegye, hogy a termékeket 21 karátos arany, valamint 23 karátos platina elemek díszítik. A márka termékkínálatában a magyar kultúra és tradíció hangsúlyos szerepe is megfigyelhető, amely a kollekciók sajátos mögöttes tartalmát és célját hivatott tükrözni: származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és ennek továbbítása a jelen generáció felé. Ennek köszönhetően a ZEMA 2014-ben elnyerte a Nemzeti Érték-címet, 2017-ben pedig a New York-i Fashion Week-en mutatkozott be a hazai brand.

Az Édenkert kollekció bemutatása

A márka a legújabb kollekciójával minden évben a tavasz beköszöntével rukkol elő. Jó hír ez az ékszerház szerelmeseinek, hiszen az Édenkert néven debütáló kollekció a Magyarországon honos vadvirágokat jeleníti meg luxus kivitelben az egyedi, kézzel készített porcelán ékszereken. Újdonság még, hogy a korábbi, Barokk- és Szecesszió-kollekciók darabjai, új luxus kivitelben idén is visszaköszöntek a kifutón.

Az exkluzív ékszer-bemutatónak a tavalyi évhez hasonlóan idén is a varázslatos Vajdahunyad vára adott hont, ahol a koncepciónak megfelelően, egy est erejéig minden virágba borult. A dekoráción keresztül az ételeken át szinte mindenhol megjelentek a vadvirágok. A márkát azoknak a hölgyeknek ajánlják, akiket megérintenek a természet színei, vagy a fent említett korok finom vonalai. Különleges élményt jelent az Édenkert kollekció darabjainak a viselése azok számára is, akik érzékenyek a szépre és a kézi munka értékére, ugyanis egy-egy darab elkészítése több napot vesz igénybe, a végleges termék elkészülése akár 1-2 hétig is eltarthat.

Sztárok az Édenkertben

A ZEMA kreatív designere és tulajdonosa: Papp Erzsébet. Az Édenkert kollekció gyönyörű darabjait a tíz modell mellett magyar hírességek is viselték az est folyamán. Az ékszereket többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Koroknyai Virág, Madár Veronika, Legerszki Krisztina, Bódi Magdi, Babits Marcella, Zoltán Erika, Nyertes Zsuzsa, Csomor Csilla, Bényi Ildikó mutatták be, továbbá a márka meglepetéssel is készült a meghívott vendégek részére.

Wolf Kati énekesnő szívesen viseli a Zema kollekciók egyedi darabjait, ezért számára nem volt kérdés, hogy idén is a bemutatón felvonuló sztárok sorát erősítse. ? A tavalyi rendezvényen vettem részt először az ékszer-bemutatón, akkor kaptam több kollekciót is, és eszméletlenül szeretem őket. Nem vagyok nagy ékszeres, csak néhány darabom van. Általában egyetlen gyűrűt viselek a jobb kezemen, ami nagyon egyedi és ütős. Azért szeretem márkát, mert feltűnő, de nem kérkedő! Hétköznapokon és koncerteken is egyaránt viselem a hozzám illő legszebb darabjait ? mondta Kati, aki a tavalyi bemutatón énekelt.

Szóljon hozzá!